"ON JE PREVARANT I SEKSUALNI PREDATOR!" Kamala Haris NAJBRUTALNIJE izvređala Trampa, ispalila KIŠU najjezivijih UVREDA!

Autor:

Svet

23.07.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pohvalila Bajdena i zahvalila demokratima na poverenju, Haris je napala Trampa i iznela viziju kako bi izgledalo njeno predsedništvo

"ON JE PREVARANT I SEKSUALNI PREDATOR!" Kamala Haris NAJBRUTALNIJE izvređala Trampa, ispalila KIŠU najjezivijih UVREDA!

Foto: Pixabay, Tanjug/AP Photo/Evan Vucci/Susan Walsh

Američka potpredsednica Kamala Haris i najverovatnije Trampova protivkadidatkinja na izborima u novembru opisala je republikanskog kandidata Donalda Trampa kao prevaranta i seksualnog predatora govoreći u svom prvom predizbornom skupu u Milvokiju kao kandidatkinja za predsednika na izborima 2024. godine.

Harisova je govorila u prepunoj srednjoškolskoj dvorani u državi Viskonsin, jednoj od ključnih kolebljivih, tzv. swing država, dok ju je publika pozdravljala u burnom raspoloženju, klicajući i skandirajući "Kamala" gotovo minut nakon što je izašla na pozornicu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert, AP Photo

Kamala Haris i Donald Tramp

- Provešću sledeće nedelje nastavljajući da ujedinjujem našu stranku kako bismo bili spremni za pobedu u novembru - rekla je Harisova na skupu, samo dva dana nakon što je predsednik Džo Bajden povukao svoju kandidaturu za reizbor i podržao svoju zamenicu u trci za Belu kuću.

Nakon što je pohvalila Bajdena i zahvalila demokratima na poverenju, Haris je napala Trampa i iznela viziju kako bi izgledalo njeno predsedništvo.

- Nahvatala sam se počinitelja svih vrsta. Poznajem tip Donalda Trampa.

- Nahvatala sam se počinitelja svih vrsta - rekla je o vremenu koje je provela kao tužiteljka i državna tužiteljka Kalifornije.

Foto: Tanjug/AP Photo/Cliff Owen, File

Kamala Haris

- Predatori koji su zlostavljali žene. Prevaranti koji su potkrali potrošače. Varalice koji su prekršili pravila u svoju korist. Pa čujte me kad kažem da poznajem tip Donalda Trampa - rekla je Haris.

Obećala je da će se boriti za srednju klasu i raditi na iskorenjivanju siromaštva. Ipak, jedan od najglasnijih aplauza podrške došao je na temu prava na pobačaj.

"Zaustavićemo Trampove ekstremne zabrane pobačaja"

- Zaustavićemo ekstremne zabrane pobačaja Donalda Trampa jer verujemo da će žene same odlučivati ​​o svom telu, a ne da im vlada govori šta da rade - rekla je uz glasne povike odobravanja iz gomile.

- A kad Kongres usvoji zakon o vraćanju reproduktivnih sloboda, kao predsednica Sjedinjenih Država, potpisaću ga kao zakon - kazala je Haris.

Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Rex Arbogast/ Tanjug/AP Photo/John Raoux

Tramp i Harisova

- U ovoj kampanji, obećavam vam da ću s ponosom predstaviti svoja postignuća protiv njegovih bilo kog dana u nedelji - rekla je potpredsednica SAD razdraganoj masi od nekoliko hiljada ljudi okupljenih u srednjoj školi West Allis u predgrađu Milvokija.

"Želimo li da živimo u zemlji slobode ili haosa i mržnje?"

- Želimo li da živimo u zemlji slobode, saosećanja i vladavine prava ili zemlji haosa, straha i mržnje? - pitala je.

Harisova vodi protiv Trampa 44 prema 42 odsto među registrovanim biračima u najnovijoj nacionalnoj anketi Rojters/Ipsos, sprovedenoj u ponedeljak i utorak nakon što je Bajden u nedelju odustao od trke za Belu kuću i podržao Haris kao svoju naslednicu.

(Republika/Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading