GLUMICA U PRIPIJENOM KOMBINEZONU, DEKOLTE PUCA! Premijera nastavka "Dedpul i Vulverin" okupila ELITU, pojavila se i AVRIL LAVINJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska premijera najvećeg letnjeg hita, Marvelovog najnovijeg nastavka "Dedpul i Vulverin"., održana je sinoć u Njujorku.

GLUMICA U PRIPIJENOM KOMBINEZONU, DEKOLTE PUCA! Premijera nastavka "Dedpul i Vulverin" okupila ELITU, pojavila se i AVRIL LAVINJ! (FOTO)

Foto: Foto The Disney Studios

Glumačka ekipa na čelu sa rediteljem Šonom Levijem predstavila je nastavk filma "Dedpul i Vulverin" na sinoćnoj premijeri filma u Njujorku. Sve oči bile su uprte u glumicu Blejk Lajvli koja se pojavila u izazovnom vatreno crvenom kombinezonu, koji je isticao njenu vitku figuru i bujni dekolte. S druge strane, posle duže vremena na crvenom tepihu mogla se videti i pevačica Avril Lavinj, koja se popjavila u svom prepoznatljivom stilu.

Reditelju Šonu Leviju na crvenom tepihu pridružili su se glavni akterti, glumci Hju Džekmen i Rajan Rejnolds, kao i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni i drugi, a među posebnim zvanicama bili su, pored Avril Lavinj, model Điđi Hadid, Madona, američki voditelj i komičar Džimi Falon i drugi.  


Svetski mediji prenose utiske sa crvenog tepiha, a reditelj Šon Levi izjavljuje da se ne bi iznenadio da ovo nije završna priča između njega i Marvela. Iako slovi za treći nastavak franšize o Dedpulu, reditelj i producent Levi, poznat i po uspešnoj seriji "Stranger Things", spojio je dva velika i omiljena Marvelova lika - Dedpula i Vulverina.

- Oduvek sam bio fan Marvelovih filmova, bila je neodoljiva prilika da se pridružim franšizi i uradim nešto značajno drugačije - istakao je reditelj. 
Republika

Foto: Foto The Disney Studios

Avril Lavinj

 
 
Odmah nakon svetske premijere, sledi domaća premijerna projekcija. Večeras u ponoć, u svim većim bisokopima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu, održaće se prve projekcije filma "Dedpul i Vulverin", u kojima će fanovi i ljubitelji fantastičnih specijalnih efekata i dobrih priča moći među prvima da uživaju.

Broj prodatih karata za prikazivanje filma u američkim bioskopima i pre premijere najveći je broj prodatih karata u pretprodaji za neki film u ovoj godini, ali i najveći u poređenju sa svim filmovima iz Marvel franšize.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Komentari (0)

Loading