ISTOPILA SE POBEDNICA EVROVIZIJE! Pevačici promenjen LIČNI OPIS, niko ne može da je prepozna - da li je OVO ISTA OSOBA?! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi gledaju, trljaju oči i ne gledaju!

ISTOPILA SE POBEDNICA EVROVIZIJE! Pevačici promenjen LIČNI OPIS, niko ne može da je prepozna - da li je OVO ISTA OSOBA?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Popularna pobednica jednog od najpoznatijeg muzičkog takmičenja, "Pesma Evrovizije" iz 2019. godine, pevačica Neta Barzilaj iz Izraela, izazvala je veliku pažnju javnosti svojim novim izgledom. Nakon što je postala poznata po hitu "Toy" (eng. igračka), izraelska predstavnica je drastično smršala, što je privuklo mnogo pažnje širom sveta.

Naime, Neta je nedavno objavila fotografije na društvenim mrežama koje prikazuju njen značajno transformisani izgled. Sa prepolovljenom težinom, njene poslednje objave su izazvale lavinu komentara i reakcija, uz mnoge fanove koji su se zapitali da li je ovo ista osoba koja je pre nekoliko godina pesmom "osvojila" Evropu.

Iako Neta nije otkrila detalje o tome kako je izgubila kilograme, evidentno je da je došlo do ogromne promene u njenom izgledu.

Podsećanja radi, Neta Barzilaj, koja ima 31 godinu, ostvarila je pobedu na prestižnom muzičkom fesitvalu "Pesmi Evrovizije" 2019. godine sa pesmom koja je za kratak  vremesnki period postala viralan hit na radio stanicama i društvenim mrežama, i tako donela svojoj zemlji četvrtu pobedu na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Prethodno, Izrael je tri puta trijumfovao 1978, 1979. i 1998. godine. Neta je svojom originalnošću i energičnim nastupom osvojila srca publike širom Evrope, ali i van njenih granica.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Neta Barzilaj ponosno je nosila svoje kilograme

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading