DECENIJU JE PROVEO SA 33 GODINE MLAĐOM ŽENOM: Klint Istvud se dva puta ženio, a evo zašto s PREMINULOM KRISTINOM nikada nije uplovio u BRAČNU LUKU!

Autor:

Zabava

20.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bila prva žena koja s glumcem nije stupila u vezu zbog slave.

DECENIJU JE PROVEO SA 33 GODINE MLAĐOM ŽENOM: Klint Istvud se dva puta ženio, a evo zašto s PREMINULOM KRISTINOM nikada nije uplovio u BRAČNU LUKU!

Foto: Tanjug/AP

Klint Istvud

Holivudski glumac Klint Istvud (94) doživeo je veliki gubitak kada je njegova 33 godine mlađa partnerka Kristina Sanadera (61) preminula.

Proveli su deset godina u braku, a velika razlika u godinama njima nikada nije predstavljala prepreku za skladan odnos prepun ljubavi.

Inače, Klint i Kristina su se upoznali dok je ona radila na njegovom imanju u Kaliforniji

On je bio gradonačelnik grada Karmel na moru, a godinama je svoju privatnost držao što dalje od očiju javnosti, pa Kristina nije bila aktivna čak ni na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klint Istvud ostao bez voljene žene

Interesantan podatak koji nakon njene smrti prenose mediji je da je glumac spasao Kristinu od njenog bivšeg muža koji ju je zlostavljao, te je isticao da je ona prva žena koja nije bila sa njim zbog slave. Međutim, iako su se ludo voleli, nikada se nisu venčali.

- Klint u tome ne vidi smisao. On voli Kristinu, ali mu brak nije potreban - otkrio je za strane medije svojevremeno izvor blizak paru.

Podsetimo, Klint Istvud je već bio oženjen dva puta.

Sa glumicom Megi Džonson (93) se 1953. venčao, a njihova ljubav je trajala do 1984, ali sa njom nije dobio svoje prvo dete, već sa jednom pevačicom.

Do 1989. niko nije ni znao da dete postoji.

Sa Megi je 1968. dobio sina Kajla, a potom i ćerku Alison 1972. godine.

Slavni glumac je navodno prevario suprugu Megi sa koleginicom Sondrom Lok, sa kojom je navodno započeo vezu dok je ona bila udata za homoseksualca. Kasnije je i nju prevario sa stjuardesom Džejselin Rivs, sa kojom ima dvoje dece.

Od 1990. do 1994. Klint je bio u vezi sa glumicom "Titanika" Frensis Fišer (72), a drugi put je uplovio u brak sa voditeljkom Dinom Ruiz 1996. godine.

Bila je 35 godina mlađa od njega, a sa njom je ostao u braku do 2014. Tada su se prema navodima razveli zbog nepomirljivih razlika, a Dina je tražila starateljstvo nad ćerkom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading