POSLEDNJA ŽELJA GLUMICE KIDA DUŠU: Šenon je pred SMRT izgovorila OVE reči, niko nije ni slutio da će doći do TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

14.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Šenon Doerti pred smrt ulila je njenim fanovima da će kraj biti srećan.

POSLEDNJA ŽELJA GLUMICE KIDA DUŠU: Šenon je pred SMRT izgovorila OVE reči, niko nije ni slutio da će doći do TRAGEDIJE!

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Kramer, file

Šenon Doerti, talentovana glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u svetu filma i televizije, preminula je nakon dugogodišnje bitke sa opakom bolešću. 

Šenon je bila vrlo otvorena u borbi protiv teške bolesti, a njena poslednja objava na društvenim mrežama je svima ulila nadu da će ishod biti mnogo drugačiji i sa srećnim krajem.

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

 

- Ne znam koliko vremena ću biti još na hemoterapiji.  Ne znam da li ću ovog puta primati hemoterpiju 3 meseca ili 6 meseci ili da li ću nakon 3 meseca shvatiti da opet ne deluje te ću da je obustavim. To nije nešto što mogu moji doktori ili ja da predvidimo. Preplašena sam i trgla sam se kad o tome razmišljam, ali sa druge strane postoji nada. Molekularna struktura mojih ćelija se promenila što mi omogućava da probam još različitih terapija. Prvi put nakon nekoliko meseci osećam nadu - rekla je Šenon.

Šenon Doerti je rođena 12. aprila 1971. godine u Memfisu, Tenesi, i najpoznatija je po svojim ulogama u hit serijama kao što su "Beverl Hils, 90210" i "Čari" (Charmed). Njena karijera, koja je počela još u detinjstvu, obeležena je brojnim uspešnim projektima, a njen talenat i harizma su joj osigurali mesto među omiljenim licima holivudske scene.

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti preminula

 

Uprkos teškoj bolesti, Šenon je isplanirala svoju smrt na svoj karakterističan način. Izrazila je želju da njen pepeo bude pomešan sa posmrtnim ostacima njenog psa i oca, a nije želela tradicionalnu sahranu. Umesto toga, izrazila je želju da njen pepeo bude rasut na mestu koje je volela, možda čak i da se posadi drvo na tom mestu. Želela je da njen odlazak bude proslava ljubavi, umesto tužnog i melanholičnog događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading