CRNI NIZ SE NASTAVLJA: Šenon Doerti je TREĆA TRAGIČNO PREMINULA ZVEZDA "Beveli Hilsa", ova serija kao da je UKLETA!

Autor:

Zabava

14.07.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica, koja je u hit seriji tumačila lik Brende Volš, nije prva iz glumačke ekipe, koja je prerano napustila ovaj svet.

CRNI NIZ SE NASTAVLJA: Šenon Doerti je TREĆA TRAGIČNO PREMINULA ZVEZDA "Beveli Hilsa", ova serija kao da je UKLETA!

Foto: instagram.com/theshando

Zvezda nekadašnje kultne serije "Beverly Hills 90210", Šenon Doerti, izgubila je bitku sa rakom i preminula u 54. godini. Vest je prenela njena publicistkinja Lesli Sloan.

- Teškog srca potvrđujem da je preminula glumica Šenon Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je svoju borbu sa rakom nakon mnogo godina borbe sa ovom bolešću - istakla je ona za magazin People.

Ova tragična vest koja je obišla planetu ponovo je kod pojedinih fanova izazvala verovanje da je jedna je od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena ukleta. 

Naime, ovo nije prva tragedija koja je zadesila članove glumačke ekipe. 

Republika

Foto: youtube.com/TODAY

Luk Peri bio je omiljeni zavodnik u seriji Beverli Hils

Svakako najtragičnija vest za celu ekipu Beverli Hilsa bila je iznenadna smrt Luka Perija koji je 2019. godine u 52. godini preminuo od posledica moždanog udara.

Čuveni zavodnik Dilan Mekej je uloga koja je Perija proslavila najviše kod ženske publike. Osim slave i popularnosti, donela mu je i uloge u brojnim drugim projektima kao što su "Bafi, ubojica vampira", "Peti element", "Oz" i "Riverdale".

Sada je ovaj svet napustila i Brenda Volš koju su tinejdžeri celog sveta obožavali kao Dilanovu devojku. 

Pored njih dvoje, preminula je još jedna legenda iz pomenute serije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

 

Naime, glumac Džo I. Tejta napustio je ovaj svet u 85. godini, a publika ga je upamtila po ulozi Nejta, simpatičnog momka i vlasnika restorana "Pič Pit" u kom se redovno okupljalo veselo društvo sa Beverli Hilsa. Vest o njegovoj smrti među prvima je podelio Jan Ziring, koji je u seriji glumio Stiva Sandersa.

U poslednjih nekoliko meseci ostali smo bez Džesike Klajn, jedne od najuspešnijih spisateljica i producentkinja serije 90210, ostali smo bez Denise Douse koja je glumila Mrs. Tisli, a jako sam tužan što sa vama moram da podelim da je preminuo i Džo. I. Tejta. Bio je jedan od najveselijih ljudi sa kojima sam radio, velikodušan, mudar i dobar - napisao je Jan prošlog avgusta u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Pored ove tri tragične smrti, glumce popularne serije zadesile su i druge životne nevolje, pa se čuveni Brendon Volš kog je tumačio Džejson Prisli u stvarnom životu dugo borio sa alkoholizmom, dok je glumica Dženi Gart priznala da joj je život isti kao i život Keli Tejlor, te da je poput nje i sama nesrećna u ljubavi. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tori Speling je poput kolega Džejsona Prislija i Dženi Gart nailazila na brojne životne izazove

Ćerka Arona Spelinga, Tori Speling, producenta serije "Beverli Hils", u kojoj je tumačila lik mlade bogatašice Done, na razne načine je zabrinjava javnost.

Jedna od njenih zastrašujućih slika, koje su obišle svet, nastala je ispred bolnice iz koje je Tori svojevremeno izašla u invalidskim kolicima. Prethodno su stranice tabloida punile vesti o njenom iznenadnom nestanku. Kako su prenosili svetski mediji, glumica se, navodno, neko vreme nije javljala nikome nakon rastanka od supruga Dina Mekdermota. Kasnije je viđena sa svoje petoro dece u kamp kućici, što je takođe šokiralo javnost s obzirom na to da je odrasla u bogatstvu. Međutim, Spelingova se još ranije suočila s velikim finansijskim poteškoćama, kada je nakon očeve smrti, kako se pisalo, ostala bez nasledstva. Navodno, Tori je posle Aronove smti 2006, od njegovog nasledstva, procenjenog na 600 miliona dolara, dobila "samo" 800 hiljada dolara.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading