JEZIVO! DEČAK IZ SERIJE "ALF" PRONAĐEN MRTAV U AUTOMOBILU! Uginuo i njegov pas!

Autor:

Zabava

11.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Bendži Gregori imao je 46 godina.

JEZIVO! DEČAK IZ SERIJE "ALF" PRONAĐEN MRTAV U AUTOMOBILU! Uginuo i njegov pas!

Foto: Foto printskrin/youtube.com/ALFTV

Glumac Bendži Gregori,koji se proslavio ulogom dečaka u svetski popularnoj seriji "Alf", pronađen je mrtav u svom automobilu u Arizoni.

Gregori je imao 46 godina, a kao dete se proslavio ulogom u hit seriji o običnoj porodici koja krije vanzemaljca Alfa u svojoj kući. Ovaj sitkom koji su Srbi obožavali bio je izuzetno popularan u celom svetu, a Bendži je igrao Brajana Tanera, mlađeg sina porodice koji se rado igrao i družio sa Alfom.

Kako prenose mediji, glumac je preminuo od toplotnog udara dobijenog u zatvorenom automobilu, a pored njega pronađen je mrtav i njegov pas Hans.

Inače, Gregori je patio od depresije, ali i poremećaja sna zbog kojeg je ponekad danima bio budan, ispričala je medijima njegova sestra Rebeka.

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/benjigregory

Bendži Gregori

Porodica je mislila da je 12. juna otišao da unovči čekove, ali pošto se nije vratio kući prijavila je nestanak. Tela Bendžija i psa pronađena su u kolima i trenutno je teorija da je zaspao u vrelom automobilu, izgubio svest i potom umro od toplotnog udara. Posle ove strašne vesti ceo svet je u šoku.

Nakon snimanja serije "Alf", emitovane od 1986. do 1990. godine, Bendži je igrao u serijama "Zona sumraka", "Fantastični Maks", "A tim", "Panki Bruster", kao i filmu "Jumping Jack Flash".

Pre više od 20 godina, napustio je glumu i pristupio američkoj mornarici. Dobio je časni otpust iz medicinskih razloga 2005. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading