"Ne postoji način da sud ispravi ovu grešku...": Aleku Boldvinu DONETA PRESUDA, svi u sudnici PLAKALI (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se izjasnio da nije kriv za dve tačke optužnice za nehotice izazvano ubistvo.

"Ne postoji način da sud ispravi ovu grešku...": Aleku Boldvinu DONETA PRESUDA, svi u sudnici PLAKALI (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/NBC

Holivudski glumac Alek Boldvin  oslobođen je optužbi za ubistvo iz nehata na snimanju filma. Ova vanredna odluka doneta je nakon celodnevnog ročišta bez prisustva porote, prenose strani mediji.

Naime, u dramatičnom postupku sudija Meri Marlou Somer donela je presudu u korist odbrane i složila se da optužbe protiv poznatog glumca treba da budu odbačene sa predrasudama. Zaključeno je da je država sakrila dokaze koji bi bili korisni za Boldvina.

On je zaplakao, a zatim zagrlio svoju suprugu nakon što je odbačena optužnica protiv njega, pa su i drugima u sudnici potekle suze.

 

 

Inače, sudija je doneo ovakvu odluku pozivajući se na to da je došlo do grešaka kada je u pitanju postupanje s dokazima.

- Ne postoji način da sud ispravi ovu grešku - poručio je sudija. 

Podsetimo, glumac Alek Boldvin bio je optužen zbog toga što je slučajno ispalio pravi metak u snimateljku Halinu Hatčins na snimanju filma "Rust" u oktobru 2021. godine, kada je smrtno stradala.

Glumac se izjasnio da se ne oseća krivim, te da je samo držao pištolj, ali ne i pucao iz njega. Za nehotice izazvano ubistvo ranije ove godine proglašena je krivom oružarka na setu filma "Rust". Kasnije je osuđena na 18 meseci zatvora. Tokom burnog i haotičnog ročišta u petak, sudija je tražio da se meci donesu u sudnicu, gde je, što je bila poprilično neobična scena, stavio rukavice i sam ih pregledao. Boldvinov advokat Luk Nikas rekao je sudu da je metke policiji u Santa Feu u martu ove godine doneo bivši policajac, koji je tvrdio da su to isti meci koji su korišćeni za pucanje na Hačinsonovu, preneli su mediji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading