FILM KEVINA KOSTNERA POVUČEN IZ BIOSKOPA! Glumac pukao 100 MILIONA dolara na snimanje, pa doživeo DEBAKL na blagajnama!

Autor:

Zabava

11.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje "Horizont: Američka saga", koje Kostner potpisuje kao scenarista i režiser, premijerno je prikazano na Kanskom festivalu.

FILM KEVINA KOSTNERA POVUČEN IZ BIOSKOPA! Glumac pukao 100 MILIONA dolara na snimanje, pa doživeo DEBAKL na blagajnama!

Foto: Tanjug/AP

Ushićenje i suze na licu Kevina Kostnera videle su se na premijeri njegovog fima "Horizont: Američka saga" na Kanskom festivalu budući da je u njegov nastanak uložio godine, ali i 100 miliona dolara. Ostvarenje je doživelo ovacije publike, a predstojeći film iz izuzetno skupe "Horizont" franšize Kevina Kostnera povučen je iz bioskopa nedeljama pre nego što je trebalo da bude objavljen.

Prvi deo se pojavio na velikom platnu 28. juna. Međutim, film je zaradio samo 11 miliona dolara na američkim blagajnama tokom prvog vikenda i oko 23,3 miliona dolara do danas širom sveta, što je dovelo u pitanje budućnost preostalih projekata.

Republika

Foto: Profimedia

 

Sa nešto više od mesec dana do premijere drugog poglavlja, potvrđeno je da se drugi deo filma "Horizont: Američka saga" neće pojaviti u bioskopima 16. avgusta kao što je prvobitno planirano, već će moći da se pogleda na striming platformama.

- Territory Pictures i New Line Cinema su odlučili da ne objave "Horizont: Chapter 2" 16. avgusta kako bi publici pružili veću priliku da otkrije prvi deo Horizonta u narednom periodu na striming platformama. Zahvaljujemo našim partnerima na njihovoj kontinuiranoj podršci dok gledaoci filmova širom SAD otkrivaju film u bioskopima - rekao je portparol New Line-a za Hollywood Reporter.

- Reakcija publike na Horizont i entuzijazam što se naša priča nastavlja u Horizontu 2 su bili neverovatni. Kevin je snimio ovaj film za ljude koji vole filmove i koji su želeli da krenu na putovanje - dodao je Territory Pictures u zasebnoj poruci.

- Podrška koju smo dobili od ljubitelja filma i vlasnika pozorišta dok doživljavaju prvo poglavlje ove sage, samo nam učvršćuje veru u njih i filmove koje smo snimili, i zahvaljujemo im što su nam se pridružili na ovom putovanju.

Kostner je napisao, režirao i glumio u ovom filmu, a početnu priču napisao je davne 1988. godine. Potom je odlučio da snimi sagu od četiri dela.  U sve to ulođio je 38 miliona dolara svog novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading