PREMINULA MLADA JUTJUBERKA! Borila se sa velikim problemima! Posle razvoda je uradila samo jednu stvar!

Autor:

Zabava

06.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji zamolili su za privatnost kako bi se suočili sa svojom tugom, dok su fanovi počeli da se emotivno opraštaju od voljene jutjuberke putem društvenih mreža.

PREMINULA MLADA JUTJUBERKA! Borila se sa velikim problemima! Posle razvoda je uradila samo jednu stvar!

Foto: pixabay.com

Odlazak legende

Australijska jutjuberka Aleksandra, poznata kao "Pretty Pastel Please", tragično je preminula u 30. godini, ostavljajući iza sebe gotovo 700.000 pratilaca na ovoj platformi. Vest o njenoj smrti objavila je porodica putem njenog Instagram profila, izazvavši ogromnu tugu među njenim fanovima širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@prettypastelplease)


 

 

U saopštenju porodice, navedeno je da je Aleksandra iznenada preminula,  a to je šokiralo sve koji su je poznavali. Porodica i prijatelji zamolili su za privatnost kako bi se suočili sa svojom tugom, dok su fanovi počeli da se emotivno opraštaju od voljene jutjuberke putem društvenih mreža.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@prettypastelplease)

 

Nekoliko fanova primetilo je da je Aleks često bila na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama. Ona je otvoreno govorila o teškoćama koje je imala u suočavanju sa okrutnim komentarima i priznala da je teško podnosila kritike. Nakon razvoda, Aleks je odlučila da ostane sama na Tasmaniji, gde je vodila Instagram stranicu o renoviranju njene vikendice iz 1880-ih u Hobartu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@prettypastelplease)

 

Aleks je takođe otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, kao i dijagnozi OKP i ADHD. Priznala je da je konačno skupila hrabrost da potraži pomoć i da je prošla kroz težak proces lečenja, deleći svoju borbu sa fanovima.

Izgleda da je "Pretty Pastel Please" ostavila neizbrisiv trag na svojoj publici, a njena prerana smrt podsetila je mnoge da žive život punim plućima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading