ANĐELO UHVATIO ANITU TOKOM VRELE AKCIJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Haos na sve strane, Ranković doživeo transfer blama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković se nadao da do ovoga neće doći.

ANĐELO UHVATIO ANITU TOKOM VRELE AKCIJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Haos na sve strane, Ranković doživeo transfer blama!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

U toku je emisija ''Gledaje uspomena''. Naredni snimak koji je pušten danas bio je uspomena Lazara Čolića Zole.

Na početku samog klipa, video je kadrove koji su predstavili njegov dugogodišnji odnos sa Miljanom Kulić, na koje niko nije ostao imun, ali Kulićeva je odmah napustila Belu kuću, kako je snimci ne bi dotukli, s obzirom da joj je Zola stavio do znanja da se nikada neće ponoviti njihova romansa.

Pored emitivnih momenata, bilo je i pregršt komičnh, ali je Zola tokom trajanja klipa na licu imao sunčane naočare, kako mu se ne bi videle rakcije.

 

Zola je ispatio i svoje ostale ljubavne odnose u rijalitiju sa Anitom Stanojlović, Inom Rajzinger, Stefani Grujić i ostalim cimerkama, te se slasno nasmejao dok ih je posmatrao, kao i ostali učesnici. Međutim, kada je Anđelo Ranković ugledao Anitu u Zolinom naručju, definitivno mu nije bilo svejedno.

- Ja Zolu gotivim, dobri smo, on je harizmatičan momak, ne znam zašto bi se bilo koja devojka sramila odnosa sa njim - bio je kratak Anđelo, dok je komentarisao ovaj snimak.

Podsetimo, Anita i Zola su imali kratku aferu u prethodnoj sezoni rijalitija, a njihove vrele akcije izazvale su burne reakcije gledalaca. Miljana je uspela da ih razdvoji, a mnogi smatraju da bi ta veza opstala, da se Kulićeva u istu nije umešala, s obzirom da je Anita bila veoma zagrejana za Zolu i nekoliko puta mu se vraćala, trudeći se da ispuni sve njegove želje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading