RIJANA SNIMA FILM O SEBI: Samo ova glumica može da IZNESE njen lik (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je muzička ikona godinama izbegavala javne nastupe i objavljivanje novih albuma, nedavno je oborila muzički rekord postavši ženska umetnica s najviše dijamantskih hitova ikada.

RIJANA SNIMA FILM O SEBI: Samo ova glumica može da IZNESE njen lik (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Rijana

Globalna muzička i modna ikona Rijana ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta zbog svoje nove frizure i inovativne kozmetičke linije.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jesu sve glasnije spekulacije o snimanju biografskog filma o njenom životu, u kome bi glavnu ulogu mogla da tumači mlada glumica Tejlor Rasel.


Tejlor Rasel, mlada glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Waves", poslednjih meseci često je bila u centru pažnje medija.
Republika

Foto: Instagram/ tayrussell

Tejlor Rasel bi trebalo da tumači lik Rijane na filmskom platnu

Njena impresivna izvedba u filmu "Waves", gde je igrala tešku i emocionalno složenu ulogu Emili Vilijams, naišla je na pohvalne kritike, dodatno učvrstivši njenu poziciju u svetu filma.

Raselova je pokazala zavidnu sposobnost prikazivanja dubokih osećanja i složenih karaktera, a njeni angažmani u filmovima poput "Bones and All" samo su dodatno potvrdili njen talenat.

Republika

Foto: printscreen

Rijana se upisala u istoriju muzike

Iako je Rijana godinama izbegavala javne nastupe i objavljivanje novih albuma, nedavno je oborila muzički rekord postavši ženska umetnica s najviše dijamantskih hitova ikada.

Njen i Jay-Z-jev zajednički hit "Umbrella" iz 2007. godine, kao i pesme poput "Work", "Needed Me", "Stay", "Diamonds", "Love the Way You Lie" i "We Found Love", sada su zvanično dostigle status dijamantskog sertifikata, što je Rijanu upisalo u istoriju muzike.

Potencijalni biografski film o životu Rijane privukao bi ogromnu pažnju, a izbor Tejlor Rasel za ulogu Rijane mogao bi doneti zanimljivu perspektivu na njen život i karijeru, zahvaljujući glumačkom talentu i emotivnoj dubini koju Rasel donosi na veliko platno. Ove spekulacije već su izazvale veliko interesovanje javnosti, pa ostaje da se vidi dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading