RASEL KROU OPLEO PO KOLEGINICI! Glumcu popustile kočnice, PROZIVA BEZ MILOSTI!

Autor:

Zabava

18.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao da joj nije dovoljno što je njen film "Madame Web" dobio negativne komentare i od kritike i od publike.

RASEL KROU OPLEO PO KOLEGINICI! Glumcu popustile kočnice, PROZIVA BEZ MILOSTI!

Foto: Tanjug/AP

Rasel Krou

Holivudski glumac Rasel Krou nije bio baš prijateljski nastrojen prema koleginici Dakoti Džonson, koja je bila nezadovoljna kakve je rezultate ostvario njen najnoviji film "Madame Web". Film je "kiksnuo" na blagajnama, a ništa bolje nije prošao ni kada je reč o komenatarima publike i stručne kritike.

U ovom Marvelovom filmu Dakota Džonson igra glavnu ulogu, a ovaj naslov je naišao samo na ismevanje. Glumica je nedavno govorila o razočaravajućem rezltatu filma, a sada je zvezda "Gladijatora" imala nekoliko reči za mlađu koleginicu o njenom izboru da uopšte glumi u takvom filmu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dakota Džonson

- Kažete mi da ste se prijavili za Marvelov film i neki j****** univerzum za crtane likove... i da niste dobili dovoljno reakcije publike? Nisam sasvim siguran kako mogu da ti pomognem. To je ogromna mašina i oni prave filmove određene veličine - rekao je Krou u intervjuu za GQ.

Dodao je da je bio zbunjen da svako očekuje kreativnu kontrolu ili garantovan uspeh glumeći u franšizi o superherojima, objašnjavajući da su ove uloge samo "poslovi".

- Znaš, evo tvoje uloge, igraj je. Ako očekujete da će ovo biti neka vrsta događaja koji će vam promeniti život, mislim da ste tu iz pogrešnih razloga - zaključio je Krou.

Kada je reč o nastavku filma koji ga je proslavio - "Gladijator" Krou nije imao mnogo toga lepog da kaže. Iako je Raselov lik mrtav i nema šanse da se vrati, on je imao šta da kaže o nedavno najavljenom nastavku, koji bi trebalo da se nađe u bioskopima krajem godine.

Republika

Foto: Jutjub/ Paramount Movies

Rasel Krou u filmu "Gladijator"

- Malo mi je neprijatno zbog činjenice da prave još jedan deo jer sam, naravno, mrtav i nemam pravo da govorim šta će biti urađeno. Ali čuo sam nekoliko stvari i pomislio "Ne, ne, ne, to nije u moralnom putovanju tog konkretnog lika". Ali ne mogu ništa da kažem, nije na meni. Videćemo kako će ispasti - priznao je Krou, pa dodao:

Počeo sam da se prisećam godina u kojima sam bio kada sam snimio taj film i sve stvari koje su usledile nakon njega, taj film mi je otvorio vrata. Moram da budem iskren, definitivno osećam melanholiju, ali i ljubomoru - dodao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading