Biković KONAČNO odgovorio na pitanje da li se "Južnom vetru" pridružuju Kasandra i Mads Mikelsen! EVO ŠTA KAŽE!

Autor:

Zabava

24.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je stavio tačku na nagađanja.

Biković KONAČNO odgovorio na pitanje da li se "Južnom vetru" pridružuju Kasandra i Mads Mikelsen! EVO ŠTA KAŽE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nastavak priče o Marašu i Baći, treći deo filma "Južni vetar", publika s nestrpljenjem iščekuje. Ovu krimi-dramu obeležila su zvučna svetska imena, a tako će biti i u poslednjem nastavku sage. Ipak, o tome ko će se pojaviti u "Južnom vetru: Gase geben" nagađa se već mesecima. Zato je Miloš Biković odlučio da stavi tačku na spekulacije i odgovori na pitanje koje se svako malo postavlja - da li se "Južnom vetru pridružuju Kasandra (Koraima Tores) i Mads Mikelsen?

Republika

Foto: Nemanja Miščević

 

Biković je gostujući na televiziji konačno progovorio o nastavku popularne priče i naveo da početkom sledeće godine počinje snimanje.

Nismo još dobili scenario, čekamo da se finalizuje. Mi čekamo tu "poslednju ruku" i trebalo bi početkom sledeće godine da uđemo u snimanje. To će biti poslednji film o sagi, radićemo još jednu sezonu serije - rekao je glumac za RTS.

On je naveo da će biti novih likova.

- Biće novih likova, sigurno. E, sada, ne možemo još uvek da otkrivamo. Sve ove spekulacije koje izađu na svake dve nedelje, te ovaj, te onaj. Ne znam šta je bilo, od Kasandre do Madsa Mikelsena. To još ništa nije potvrđeno i još uvek ništa nije tačno. Ali kada bude bilo, reći ću - rekao je Biković.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Avramović

O ovoj temi nedavno je za Republiku progovorio i reditelj Miloš Avramović.

Ne smem još da otkrivam imena koja će se naći u filmu, ali biće sigurno i neka svetska zvezda. Pamela Anderson je jako zanimljiv lik, možda kod nas vladaju neke predrasude o njoj, ali ona je jako zanimljiva osoba. Ko zna, videćemo - zagonetan je Avramović.

Ipak, reditelj je potvrdio za naš portal da se radnja mahom dešavati u Beču, da će film obilovati akcionim scenama, te da publika može da očekuje "ludilo".

Snimanje će početi krajem ove ili početkom sledeće godine, ali premijera mora da bude 2025. To obećavam - izričit je Avramović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading