SLAVNU VODITELJKU STRIC GODINAMA SILOVAO: Tada je ostala TRUDNA, pa pokušala da se UBIJE! Jeziva priča jedne od najpoznatijih žena!

Autor:

Zabava

16.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Opra Vinfri imala je teško detinjstvo, koje je ostavilo dubok trag na nju!

SLAVNU VODITELJKU STRIC GODINAMA SILOVAO: Tada je ostala TRUDNA, pa pokušala da se UBIJE! Jeziva priča jedne od najpoznatijih žena!

Foto: Tanjug/AP

Opra Vinfri, televizijska ikona i jedna od najuticajnijih žena u svetskom šou-biznisu, nedavno je bila hitno hospitalizovana zbog stomačnih problema, nakon čega se oglasila. Ovo nije prvi put da je Opra otvoreno govorila o svojim zdravstvenim izazovima, budući da je pre samo nekoliko meseci priznala da za mršavljenje koristi Ozempik. Njena prijateljica Gejl King izjavila je da je Opra dehidrirala i da je primila intravenoznu injekciju, što je vrlo ozbiljno.

Teško detinjstvo

Rođena 1954. godine u Misisipiju, Opra je provela svoje prve godine života na bakinoj farmi, a kasnije se preselila kod majke u Milvoki. Njeno detinjstvo obeležile su tragedije, uključujući zlostavljanje od strane rođaka i trudnoću u 14. godini, koja je rezultirala gubitkom deteta. Ove teške životne okolnosti oblikovale su Oprinu odlučnost i posvećenost borbi protiv seksualnog zlostavljanja žena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Opra Vinfri je imala teško detinjstvo

OPRA JE ZBOG SILOVANJA POKUŠALA DA SE UBIJE

Kada je imala devet godina počelo je zlostavljanje i to od strane njenog strica. Trajalo je 13 godina i odlučila je da zbog toga nikada neće imati decu. No, pored ovih jezivih scena koje je trpela, Opra je samo sa 14 godina zatrudela, a javnost je upoznata da je to bila posledica silovanja. Želeći da izazove spontani pobačaj, voditeljka je bila u stanju da pije deterdžent, a kasnije joj se javljala i velika depresija, te je izlaz videla samo u samoubistvu. 

Uprkos nastojanjima da izazove pobačaj, voditeljka se ipak porodila. Dete je preminulo, a ona nikada nije obavestila javnost gde je zvanično sahranjen. Rodila je sina pre termina i dala mu ime Kenan. Preminuo je, a voditeljka nikada nije otkrila gde je sahranjen.

Rođena za televiziju

Opra je pronašla svoj put ka slavi kroz svoj rad na televiziji. Nakon početka karijere na lokalnim radio i TV stanicama, Opra je postala domaćin popularne emisije "Opra Vinfri šou" koja je započela 1986. godine. Njen uticaj na televizijsku publiku bio je revolucionaran, a njena emisija postala je mesto gde su se okupljale najveće svetske zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Opra je odlučila da nikada neće imati decu, a svom psu je ostavila deo nasledstva

Humanitarne aktivnosti

Opra je iskoristila svoju medijsku moć kako bi pomagala drugima, posebno kroz obrazovne inicijative i organizacije širom Afrike. Iako nema biološku decu, Opra je posvetila svoj život brizi o deci koja su se obrazovala zahvaljujući njenom radu.

Nasleđe za pse

Jedna od najzanimljivijih činjenica o Opri Vinfri je njena odluka da ostavi 30 miliona dolara svom psu, kao deo svog nasleđa vrednog preko 2.6 milijardi dolara. Ova odluka izazvala je različite reakcije, ali govori o dubokoj povezanosti između Opre i njenih ljubimaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading