NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SLIKU OCA KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Njena poruka UZNEMIRILA javnost, kreće za njim u SMRT?! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči svima zaledile krv u žilama!

NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SLIKU OCA KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Njena poruka UZNEMIRILA javnost, kreće za njim u SMRT?! ŠOK! (FOTO)

Foto: instagram.com

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić, koja je jednom prilikom saopštila javnosti da je promenila ime, te da se danas zove Ajla Begović, nedavno je izazvala zabrinutost javnosti svojom potresnom izjavom o očevom samoubistvu, ona se sada emotivnim rečima obratila javnosti putem svog Instagram profila, uz sliku svog pokojnog oca.

Naime, na društvenoj mreži Instagram, pevačica je podelila svoje najintimnije emocije, izražavajući tugu zbog nedostatka oca, a njene srceparajuće reči mnoge su ostavile u suzama.

Fališ ćale... Ne mogu da spavam... Znaš ti to, budila bih te da pričamo do šest ujutru dok nam Leposava i štenci vrte repićima oko nogu. Sa mnom se, ćalac, dešava nešto što bi samo ti razumeo. Da te ne davim više. Spavaš ti sad napokon, mirno na oblacima. Voli te tvoj Dule - napisala je ona, a njene reči su uznemirile javnost, s obzirom na to da je jednom već pokušala da se ubije.

Republika

Foto: instagram.com/ajla_begovic_official

Otac Dunje Ilić izvršio samoubistvo

Inače, pevačica je nedavno javno progovorila o očevom samoubistvu, te otkrila da joj je neposredno pred jeziv čin poslao poruku koja ledi krv u žilama.

- Nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem, koji je imao ceo grad: "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više". Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno - ispovedila se ona nedavno za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dunja Ilić (Ajla Begović)

Podsećanja radi, otac Dunje Ilić je ostavio oproštajno pismo u kojem je izrazio da sve prašta svojoj ćerki, te je zamolio da dođe na njegovu sahranu i dostojanstveno ga isprati. Kako je naglasio, voleo ju je uprkos svemu. Ona se od njega oprostila porukom na Instagramu nekoliko sati nakon što su detalji pisma postali javni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

04.06.2024 04:56

Jel ova zena iz Afrike? Nesto su joj usne natekle.