BAJA MALI KNINDŽA SE OBRATIO HRVATIMA: Na ŽESTOK način im zapušio usta!

Autor:

Zabava

15.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža bez dlake na jeziku!

BAJA MALI KNINDŽA SE OBRATIO HRVATIMA: Na ŽESTOK način im zapušio usta!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Popularni pevač Baja Mali Knindža nedavno je izjavio da nikada neće pevati u Hrvatskoj. Baja je u intervju u jednoj emisiji ispričao i otvorio dušu o nastupu u Hrvatskoj, te je istakao da tamo nikada neće kročiti. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

- Nikada, gde ću ja tamo da pevam! Meni se automobil sam vraća od Šida ka vamo - izjavio je Baja za Kurir.

Pored muzike, Baja Mali Knindža najviše vremena provodi sa svojim sinovima, od kojih jedan puni pet, a drugi šest godina. "S njima provodim najviše vremena, lepim sličice, igramo igru 'Super Mario', interesuje ih NBA, Liga šampiona. Učim ih da igraju šah, monopol. Imaju smisla za fudbal, igrali bi dan i noć", istakao je pevač.


Pored brige o deci, Baja Mali Knindža ističe da ima mladu suprugu, te da mu neki sugerišu da "daj još dece", na šta on uz šalu odgovara: "Pa šta drugo radim nego samo guram kolica".

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

 


Ovom izjavom, Baja Mali Knindža je još jednom potvrdio svoju čvrstu odluku da neće nastupati u Hrvatskoj, istovremeno otkrivajući detalje iz svog porodičnog života.

Mali Knindža deo nadimka dobio je u Kninu, gde ga je jedna baba nazvala "malim Knindžom" zbog njegovog malog rasta. Kada je započeo karijeru, njegov menadžer mu je savetovao da spoji ova dva nadimka, te je tako nastalo umetničko ime Baja Mali Knindža.

- Deda mi je dao taj nadimak, preko četrdeset godina je taj nadimak. Uvek kad je pio rakiju neku, kaže "baja". Mali Knindža sam dobio u Kninu, bio sam jako mali rastom, baba neka je rekla: "Eno ga mali Knindža" - ispričao je pevač jednom prilkom.

- Eto, možeš da budeš i Mali Knindža, kad si već Baja - i tako je nastalo njegovo umetničko ime Baja Mali Knindža.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading