PROCURIO SNIMAK GOLE KARLEUŠE: U jeku DRAME sa Tošićem, pevačicin video ZAPALIO mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi kadrovi nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

PROCURIO SNIMAK GOLE KARLEUŠE: U jeku DRAME sa Tošićem, pevačicin video ZAPALIO mreže! (FOTO)

Foto: Ata images

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša ponovo je izazvala pažnju javnosti svojom provokativnom fotografijom na društvenim mrežama. Na fotografiji, koju je objavila na svom Instagram profilu, Karleuša pozira ispred ogledala, uvijajući kukovima, a na sebi nema ništa od odeće. Bujne grudi pevačica je prekrila samo rukom, dok je glavu izbacila iz kadra. 

Ova fotografija je dodatno začinjena pesmom "Benga", što je izazvalo veliko interesovanje među njenim pratiocima.

Ovaj potez Jelene Karleuše izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Dok su neki izrazili oduševljenje i podršku, drugi su kritikovali pevačicu zbog preterane provokacije. Ipak, jedno je sigurno - Karleuša je još jednom uspela da privuče veliku pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim pristupom.

Inače, Karleuša je nedavno iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je podelila stare snimke sa svojim suprugom

Na snimcima se njih dvoje grlje, ljube i uživaju zajedno, a nastali su u periodu najveće ljubavi.

Snimak su napravili njeni fanovi, a Karleuša ga je podelila i na svom profilu. Uz snimak ide i pesma "Praštaj", njene koleginice i drugarice Milice Pavlović. Tekst za ovu numeru napisala je Ljilja Jorgovanović, a mnogi tvrde da je nalepši u njenoj karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading