MUZIČKA ZVEZDA ZGROZILA FANOVE: Curile joj sline na NASTUPU, a ono što je usledilo ŠOKIRALO je sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica usnimljena u nezavidnoj situaciji!

MUZIČKA ZVEZDA ZGROZILA FANOVE: Curile joj sline na NASTUPU, a ono što je usledilo ŠOKIRALO je sve! (VIDEO)

Foto: X.com Printscreen

Planetarno poznata pevačica Tejlor Svift se našla u centru pažnje nakon nedavnog koncerta u Edinburgu u Škotskoj, zbog svog neobičnog ponašanja koje je zgrozilo prisutne. Naime, jedan od njenih fanova je snimio trenutak koji je izazvao negodovanje među publikom, a snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Neobično ponašanje na sceni

Na snimcima se vidi kako Tejlor briše nos i sline prstom, a zatim pokušava da ih obriše o svoju suknjicu, što je izazvalo negativne reakcije među publikom i fanovima pevačice. Dodatno, na drugom snimku, tokom nastupa na stadionu Marerfild, Tejlor svoje izlučevine briše o kombinezon, što je dodatno šokiralo prisutne.

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što su snimci postali viralni, na društvenim mrežama su se pojavile hiljade komentara, od kojih su mnogi izrazili svoje zgražavanje i negodovanje ovakvim postupcima. Međutim, bilo je i onih koji su stali u odbranu pevačice, ističući da su ovi snimci dokaz da čak i superzvezde poput Tejlor Svifta imaju ljudske trenutke.

Tejlor Svift nastavlja sa rekordnim turnejama

Uprkos kontroverzama oko njenog ponašanja na koncertima, Tejlor Svift nastavlja da obara rekorde svojom "Eras" turnejom. Interesovanje za njenim nastupima je veliko, te zbog toga američka pop-zvezda održava koncerte isključivo na stadionima, a u nekim gradovima čak i po nekoliko nastupa zaredom.

Republika

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading