PEVAJU NA KAMIONIMA I STABLIMA, VISE KAO ŠIŠMIŠI... Evo šta sve estradnjaci rade za DOBAR BAKŠIŠ, a ONA ga uvek ODBIJA!

Autor:

Zabava

13.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su najzanimljivije situacije u kojima su učestvovali naši pevači!

PEVAJU NA KAMIONIMA I STABLIMA, VISE KAO ŠIŠMIŠI... Evo šta sve estradnjaci rade za DOBAR BAKŠIŠ, a ONA ga uvek ODBIJA!

Foto: ATA images, Shutterstock

Estradne zvezde često zarađuju najviše novca nastupajući na privatnim veseljima, a posebno na romskim svadbama i proslavama punoletstva. Na takvim događajima, neki od njih mogu zaraditi i po nekoliko desetina hiljada eura za samo jednu noć, a snimci sa ovih veselja često postanu viralni.

Popularni folker Radiša Trajković Đani nedavno se našao u centru pažnje zbog snimka na kojem pije iz cipele dok ga gosti kite eurima. Ovaj incident izazvao je dosta pažnje javnosti i postao viralan.

Djani pije pivo iz cipele na veselju https://www.youtube.com/watch?v=S3NDFWyHi9Q Posted by Romani mala Krusevac on Уторак, 17. август 2021.

Šikica - Pevačica koja ne bira mjesto nastupa

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, poznata po hitu "Ala bi se šikicala", ističe se po dobroj atmosferi na svojim nastupima. Ona je otkrila da nije birala mjesto nastupa, pa je čak pevala na stablu i na kamionu. Takođe, od pesme po kojoj je dobila nadimak, izgradila je čak tri kuće.

Republika

Foto: printscreen yotuube/rts najlepse narodne pesme

Šikica

Neobičan incident sa Dušicom Grabović

Pevačica Dušica Grabović doživela je neobičan incident na nastupu u Cirihu, gde su je gotovo svukli dok je pevala. Osim muškaraca koji su je kitili novcem, čak su je napale i neke žene, a jedna je čak zavukla ruku ispod njene haljine.

Republika

Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/DUSICAGRABOVIC

Dušica Grabović, bakšiš

Bogat bakšiš za Daru Bubamaru

Dara Bubamara je na jednoj svadbi zaradila 4.000 eura bakšiša, ali i dobila zlatni dukat. Muškarci i žene su joj stavljali bakšiš čak i u dekolte.

Tea Tairović - Zanosno mešanje kukovima za bakšiš

Mlađa pevačica Tea Tairović takođe zarađuje dosta novca nastupajući na privatnim veseljima. Nedavno je postala viralna zbog snimka gde zanosno meša kukovima i dobija gomilu novca.

Tea Tairovic 5000 evra baksis

Posted by Najbolja narodna muzika on Четвртак, 7. октобар 2021.

Nesvakidašnji dolazak Ćane na svadbu

Ćana je upriličila jedan od najspektakularnijih dolazaka na privatnu proslavu, kada je kamionom pristigla na svadbu i iznenadila mladence. Prve stihove otpevala je upravo iz kamiona, a sigurno je zaradila pozamašnu svotu novca.

Ćana Dolazi kamionom na svadbu Ovo je bilo Iznenadjenje za mladence ❤️❤️❤️

Posted by Uživo Muzika sa Balkana on Петак, 25. септембар 2020.

Ljuba Aličić - Majstor za dobar štimung

Ljuba Aličić poznat je među estradnjacima po tome što zna napraviti dobar štimung na privatnim proslavama. Najveći bakšiš koji je dobio bio je 25.000 eura za samo nekoliko minuta pevanja na jednom rođendanu u Berlinu.

Dragana Mirković - Izuzetak među estradnjacima

Dragana Mirković je jedna od retkih koja nikada nije pevala na romskim veseljima, niti uzima bakšiš. Nedavno je nastao video koji to potvrđuje, gde je odbila da uzme bakšiš na jednom od svojih nastupa.

Republika

Foto: PRINTSKRIN, INSTAGRAM/DRAGANA_MIRKOVIC

Dragana Mirković odbila bakšiš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading