JEZIVE MODRICE NA TELU POPULARNE PEVAČICE: Pojavila se zabrinjavajuća slika sa koncerta, fanovi PREPLAŠENI!

Autor:

Zabava

21.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Svift novim potezom napravila pometnju na društvenim mrežama!

JEZIVE MODRICE NA TELU POPULARNE PEVAČICE: Pojavila se zabrinjavajuća slika sa koncerta, fanovi PREPLAŠENI!

Foto: tiktok/alexaelizabethh

Tokom nedavnih koncerata Taylor Swift kao deo svoje turneje, fanovi su primetili nešto čudno kod pevačice. Jedan fan je snimio video Taylora tokom njene izvedbe u Stokholmu, i zahvaljujući velikom ekranu, svi u publici su mogli da vide šta se dešava na sceni. Na video koji je podeljen na društvenim medijima, neki fanovi su primetili trag na pevačicinom vratu i spekulisali o njegovom poreklu.

Dok je Swift pevala svoju pesmu "Champagne Problems", povukla je kosu na jednu stranu, otkrivajući deo svog vrata. Sada fanovi razmišljaju da li je trag na njenom vratu ljubavni ugriz, modrica neke druge vrste, ili nešto hrabrije.

 

 

Mnogi fanovi spekulišu da bi trag mogao biti ljubavni ugriz, pri čemu neki sugerišu da bi to mogao biti "teritorijalni trag" ostavljen od strane nekog posebnog, možda Travisa. 

- "To je naš tip", "Ona se zabavlja" i "Travis je obeležio svoj teritorij" - glasili su komentari koji kruže među fanovima. 

Neki čak šaljivo sugerišu da bi to moglo inspirisati buduće stihove za Swift. Drugi su se pridružili spekulacijama, povlačeći paralele sa svojim sopstvenim iskustvima, poput jednog fana koji se šalio o tome kako je podjednako očaran eksplicitnim scenama u poslednjoj sezoni Netflix serije "Bridgerton".

Republika

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Uz teorije o ljubavnom ugrizu, neki fanovi su predložili alternativna objašnjenja, poput toga da je trag rezultat opekotine od pegle za kosu. Korisnici su podelili svoje nesreće sa alatima za stilizovanje, sa komentarima poput "To mi se stalno dešava" i "Moglo bi biti opekotina od pegle za kosu." Ovo je pokrenulo diskusiju o tome zašto Taylor nije prekrila trag, što je ostavilo neke fanove radoznalim u vezi sa razlozima njenih odluka.

Dok se spekulacije nastavljaju da kruže, tajanstveni trag na vratu Taylor Swift je zaintrigirao fanove, dodajući zanimljivu notu njenim izvedbama i pokrećući živahne rasprave na društvenim medijima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading