SLAVNI GLUMAC DUŽAN MILIONE! Kevin Spejsi izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE, pa ZAPLAKAO uživo u programu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.06.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oskarovac briznuo u plač u emisiji čuvenog voditelja!

SLAVNI GLUMAC DUŽAN MILIONE! Kevin Spejsi izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE, pa ZAPLAKAO uživo u programu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Čuveni glumac Kevin Spejsi izazvao je pažnju javnosti svojim nastupom u programu "Pirs Morgan bez cenzure", gde je otkrio da se suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima. Spejsi je izjavio da je njegova kuća u Baltimoru oduzeta i da se trenutno nalazi u procesu prodaje na aukciji, te da nema stalno mesto boravka.

Glumac je istakao da je bio primoran da se vrati u Baltimor kako bi premestio svoje stvari u skladište, kao i da kuća nije u njegovom vlasništvu. Spejsi je priznao da se suočava sa finansijskim poteškoćama i da je u situaciji gde jedva ima novca, ističući da je "nemoguće platiti račune koje duguje".

- Smešno je što postavljate to pitanje jer je ove nedelje, mesto gde sam živeo u Baltimoru, oduzeto. Moja kuća se prodaje na aukciji, tako da moram da se vratim u Baltimor i premestim svoje stvari u skladište. Dakle, odgovor na to pitanje je, nisam siguran gde ću sada da živim. Ali ja sam u Baltimoru otkako smo tamo počeli da snimamo Kuću od karata. Preselio sam se tamo 2012. Ova kuća je moj dom od 2016. Ne mogu da platim račune koje dugujem - rekao je Spejsi, koji nije mogao da zadrži suze kada je upitan da li će proglasiti bankrot.

- Nekoliko puta sam mislio da ću podneti, ali uspeli smo da izbegnemo, barem do danas - dodao je on.

- Na pitanje koliko novca sada ima, Spejsi je rekao da "nema ništa".

- Još uvek mnogo dugujem... Da, dužan sam. Značajna suma. Mnogo miliona. Sama kuća vredi milione - istakao je.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kevin Spejsi

Ova javna ispovest dolazi nakon sudskih sporova koje je Kevin Spejsi vodio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Nakon optužbi koje su se pojavile nakon pokreta #MeToo 2017. godine, Spejsi se suočio sa nekoliko sudskih postupaka. Porota u Njujorku je 2022. godine zaključila da nije zlostavljao glumca Entonija Rapa, dok je sud u Velikoj Britaniji oslobodio Spejsija optužbi za devet napada, koje su podnele četiri osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading