HIT SNIMAK ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Komičar STAVIO PERIKU, NAMAZAO KARMIN I NARCTAO OBRVE, pa zapevao: "Moj je dečko kamiondžija!"

Autor:

Zabava

29.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je novom objavom nasmejao pratioce na društvenim mrežama.

HIT SNIMAK ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Komičar STAVIO PERIKU, NAMAZAO KARMIN I NARCTAO OBRVE, pa zapevao: "Moj je dečko kamiondžija!"

Foto: printskrin/instagram.com/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević

Popularni glumac Andrija Milošević objavio je novi urnebesan snimak na svom Instagram profilu i najpre šokirao, a onda i do suza nasmejao svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži. 

Andrija svakodnevno objavljuje komični sadržaj na svom profilu, a njegovi vicevi nadaleko se prepričavaju. Ovog puta iznenadio je fanove neobičnim izdanjem budući da se maskirao u ženu - stavio je crnu periku, namazao roze karmin, na oči naneo šljokičavu senku i nacrtao obrve, ali i mladež iznad usne! Uz sve to obukao je živopisnu pink bluzu, stavio djindjuve oko vrata i minđuše, a onda i zapevao: "Moj dečko je kamiondžija".

- Pršuta se vraća na velika vrata - napisao je Andrija u opisu videa i izmamio mnogo komentara.

 

 

Mnogi poznati oglasili su se ispod videa, pa je tako pevačica Zejna imala predlog za Miloševića da snime duet, Lepa Brena ja zaplakala od smeha, a glumica Matea Milosavljević je napisala: "Sve, sve, ali kraj!".

Milošević se kao žena pojavio na svom Instagramu u objavi povodom Dana žena, kada je "okačio" fotografiju na kojoj pozira na krevetu sa peškirom na glavi, a ono što je izazvalo najviše pažnje jeste crveni ruž koji je stavio na usne. Fanovi su i tada pohvalili glumca, nazivajući ga "kraljem" i izražavajući svoje simpatije prema njegovom humoru. Andrija je uspeo da nasmeje mnoge, što je još jednom potvrdilo koliko je omiljen među svojom publikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading