STRADALA POZNATA MANEKENKA U NESREĆI KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Nećete verovati kako je izgubila život

Autor:

Zabava

28.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji stravične nezgode ježe do kostiju!

STRADALA POZNATA MANEKENKA U NESREĆI KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Nećete verovati kako je izgubila život

Foto: Printscreen

Venecuelanska manekenka Sintija Najeli Higaredo Bermeho izgubila je život na užasan, ali i krajnje bizaran način nakon što se njena odeća uplelela u brzi voz koji je prolazio dok je ona pozirala odmah pored pruge. Ova 30-godišnjakinja je u trenutku pogibije pozirala u blizini šina, želeći da na pozadini snimaka i fotografija bude brzi voz. Nažalost, ispostavilo se da je stajala previše blizu šina. Umrla je na licu mesta, a kobni incident se dogodio u zapadnom Meksiku.

Služba Hitne pomoći je pozvana na mesto nesreće, ali su mogli samo da konstatuju Sintijinu smrt. Urađena je obdukcija, a potom je telo predato porodici. Policija je obradila slučaj, prikupivši izjave šokiranih svedoka, prenosi "Mirror".

- Sve ukazuje na to da je reč o nesrećnom slučaju. Previše se približila vozu dok je prolazio. Sila je očigledno uspela da privuče njenu odeću i to je dalje dovelo do njene smrti - rekao je državni tužilac meksičke države Halisko Hoakin Mendez Ruiz.

Fotografisanje u blizini saobraćajnica može biti izuzetno opasno, pogotovo ako se ne preduzmu odgovarajuće mere opreza. Ovaj tragičan slučaj nas podseća koliko je važno voditi računa o svojoj bezbednosti prilikom stvaranja sadržaja za društvene mreže ili profesionalne svrhe.

Saveti stručnjaka za bezbednost naglašavaju potrebu da se uvek bude svestan okoline i mogućih opasnosti prilikom fotografisanja na javnim mestima. Takođe, preporučuje se da se nikada ne prilazi preblizu saobraćajnica, posebno prugama, kako bi se izbegle tragične situacije poput ove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading