RAZVODI SE HJU DŽEKMEN: Još jedan holivudski KRAH BRAKA - pukla ljubav posle TRIDESET godina!

Autor:

Zabava

15.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati holivudski par se razvodi posle 30 godina!

RAZVODI SE HJU DŽEKMEN: Još jedan holivudski KRAH BRAKA - pukla ljubav posle TRIDESET godina!

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Popularni holivudski glumac Hju Džekmen se posle 30 godina ljubavi razvodi od supruge Debore Li Furnes. Par je izdao zvanično saopštenje u kom su objasnili zbog čega stavljaju tačku na odnos.

- Bili smo blagosloveni u divnom braku, punom ljubavi, skoro tri decenije. Naše zajedničko putovanje se sada završava, odlučili smo da se razdvojimo i dalje nastavimo samostalno - rekao je par u izjavi za People i dodao:

- Naša porodica je bila i uvek će biti prioritet u svemu. Sledećem poglavlju pristupamo sa zahvalnošću i ljubavlju - poručili su oni i zamolili za privatnost u ovom trenutku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hju Džekmen

Kako su oboje istakli, ovo je prvi i poslednji put da se oglašavaju na temu razvoda. Inače, glumac Hju Džekmen stekao je ogromnu popularnost širom sveta, zaradio veliko bogatstvo, međutim, poslednjih godina život mu  se pretvorio u konstantnu borbu sa opakom bolešću. Naime, atraktivnom Australijancu, koji se proslavio ulogama u "X menu" i sagama o "Volverinu" kancer kože se prošle godine vratio po šesti put.

Džekmenu je dijagnoza raka kože postavljena još 2013. godine i otad mu se bolest uporno vraća uprkos stalnom lečenju i tretmanima koji vrede čitavo bogatstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading