STRAŠNA ŽIVOTNA PRIČA RIJALITI UČESNIKA: Doživeo nervni slom, roditelji mu BOLESNI, a žena ga prevarila sa BRATOM!

Autor:

Zabava

15.09.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije znao kakvu životnu priču ima ovaj influenser i rijaliti učesnik!.

STRAŠNA ŽIVOTNA PRIČA RIJALITI UČESNIKA: Doživeo nervni slom, roditelji mu BOLESNI, a žena ga prevarila sa BRATOM!

Foto: youtube.com/printscreen

Omer Nadarević poznatiji kao Omčo, zauzima prvo mesto po broju pratilaca i pregleda na Balkanu, kad je u pitanju platforma Jutjub. 

On je učesnik pete sezone rijalitija "Parovi", gde je pred svima pričao detalje svog života i podelio tužne detalje. Njena njegovi tadašnji cimeri nisu doživeli ozbiljno, zbog čega se on slomio, doživeo nervni slom, nakon čega je morao da bude pod medicinskim nadzorom, pa je napustio rijaliti. 

On je u potresnoj ispovesti otvorio dušu i ispričao kako je morao da brine o majci i oci, koji su bolovali od teške bolesti. Omčo je takođe i otkrio daga je supruga prevarila sa bratom od tetke. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Omčo

Njegova porodica se našla u teškoj situaciji posle saobraćajne nesreće u kojoj su mu roditelji doživeli povrede. Njegovom ocu je zbog oboljenja bila potreban transplatacija bubrega, a majka je takođe imala jako tešku bolest. Mnoge Omčine kolege širom Bosne i Hercegovine počeli su da organizuju humanirarne koncerte, kako bi se što pre prikupio novac koji je bio potreban njegovim roditeljima za lečenje. 

Pošto je tokom ispovesti u rijalitiju morao da se suoči sa nepoverenjem cimera, koji nisu verovali da je njegova priča istinina, on je doživeo nervni slom. 

Molim vas da me sada saslušate. Ja nisam ovde došao da tražim milostinju. Jesam li ja tražio od nekog pomoć? Ako mi želite dobro i ne želite da se ja ovde izbodem... - vikao je Omčo, a kada su ga cimeri prekinuli on je ponovo zapretio.

Hoćete li da vidite kakva sam ja budala?! Ako mi želite dobro, pustite me odmah iz ove kuće"! Muškarci su prišli Omeru i pokušali da ga smire, a uspaničena voditeljka ga je poslala u tajnu sobu.

On je tokom boravka u rijalitiju takođe otkrio da se oženio kad je imao 20 godina, 2009. godine je dobio sina Džanana, ali taj brak nije potrajao, pošto ga je supruga prevarila sa bratom od tetke. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Omčo

Kada sam jednom došao kući, bio je otvoren njen Fejsbuk, ona je tada bila na poslu. Ušao sam u poruke i kaže da Omča ode na put pa ćemo mi naći. A to je, što je najgore, to je bio od moje tetke sin. To je mene to toliko pogodino, toliko sam pukao, spremio sam se, ostavio sam sve i otišao sam kod sestre u Švedsku - ispričao je Omča u Parovima, koji je ženi oprostio prevaru, ona mu se vratila, ali ga je onda ucenjivala da prestane da se brine o roditeljima.

Nakon razvoda je kratko boravio u Švedskoj kod sestre, ali se vratio u Bosnu i Hercegovinu i potpuno posvetio snimanju humorističnih skečeva za "Jutjub“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading