Hvala na poverenju! Republika.rs se sigurno penje ka vrhu - ovako su nam poznate ličnosti čestitale šesti rođendan!

Autor:

Zabava

15.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate ličnosti poželele su nam da budemo još bolji u narednoj godini, da imamo najbolje priče i nastavimo brojne uspešne saradnje.

Hvala na poverenju! Republika.rs se sigurno penje ka vrhu - ovako su nam poznate ličnosti čestitale šesti rođendan!

Foto: Republika.rs, ST/Dragan Kadić, ATA Images, ST/Nemanja Pančić

Portal Republika.rs danas slavi šesti rođendan! Za nama je još jedna uspešna godina, a kao i svake, i ove smo se potrudili da vam verodostojno, ekskluzivno i među prvima prenesemo sve informacije. Poznate ličnosti iz svih sfera javnog sveta redovno su naši gosti u redakciji u emisijama raznih formata, od informative do zabave i sporta, pa su nam tako od srca čestitali i poželeli da nastavimo uspešno istim tempom i još jače.

Rada Manojlović: Neka vaši tekstovi druge ostavljaju bez teksta


- Ostanite objektivni, prvi u svemu i portal koji ima bombastične informacije! Pišite tekstove koji druge ostavljaju bez teksta i nadam se da ćemo i dalje lepo da sarađujemo. Srećan rođendan! - poručila je Rada.

Zorica Marković: Želim vam da trajete vekovima


- Divnim ljudima koji rade na portalu Republika.rs želim da nastave da profesionalno obavljaju svoj posao. Nadam se da će vam svaka sledeća godina doneti mnogo uspeha, sjajnih priča koje će se daleko čuti i da ćete samo nastaviti da rastete - istakla je Zorica.

Snežana Đurišić: Ostanite najčitaniji portal


- Srećan šesti rođendan! Želim vam još mnogo uspeha, dobrih priča i zanimljivih tema. Ostanite najčitaniji portal i sve čestitke od srca! - poručila nam je Snežana.

Darko Lazić: Budite u svemu prvi!


- Želim vam da dugo trajete, budete u svemu prvi i da sarađujemo uspešno i lepo, kao što smo i do sada! Srećan rođendan najboljem portalu - rekao nam je Darko.

Aco Pejović: Želim vam sreću na putu do vrha


- Portalu koji postoji tek šest godina, a koji je za to vreme isplivao na sam vrh, želim da nastavi da radi još uspešnije! Želim vam kvalitet, sposobnost i najbolje informacije na putu do samog vrha! Živeli! - poručio je Pejović.

Aleksandra Mladenović: Vodećem portalu želim puno sreće

- Vašoj redakciji želim da bude vodeća u svakom smislu! Do sada ste pokazali koliko daleko može da se stigne napornim radom, pa vam želim da samo tako nastavite - rekla nam je Aleksandra.

Irina Vukotić: Nastavite sa profesionalizmom 


- Portalu Republika.rs želim srećan rođendan, sa željom da odgovorno i profesionalno radite novinarski posao, kao i da imate dosta energije i inspiracije - rekla nam je voditeljka.

Dragana Katić: Izborili ste se za svoje mesto 

- Drage kolege, srećan rođendan! Želim vam da ostanete vredni, ekskluzivni i čitani. Izborili ste se za svoje mesto u medijskom svetu i sigurna sam da ćete samo još više napredovati! - poručila je Dragana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

15.09.2023 20:04

Srećan 6. rođendan i od mene portalu Republika. Mnogo uspeha u radu mladim i uspešnim ljudima koji nas informišu iz oblasti spotra, zabave, filma ...nastojeći biti objektivni i profesionalni.