BRAT Ane Ćurčić otkrio ISTINU o POMIRENJU sa Zvezdanom Slavnićem - OVAKO su zaista prevarili naciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić bez dlake na jeziku!

BRAT Ane Ćurčić otkrio ISTINU o POMIRENJU sa Zvezdanom Slavnićem - OVAKO su zaista prevarili naciju! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Kao bomba odjeknula je vest da su se bivši partneri Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić pomirili nakon mnogobrojnih skandala i svađa, čak i u rijalitiju ,,Zadruga 6". Sada se oglasio Anin brat, pevač Bane Đokić, koji ne krije da je šokiran njen potezom, ali je pomirenje stavio pod navodnike, te su mnogi pomislili da je u pitanju samo dogovor. 

Na Instagram profilu Bane Đokić je odgovorio na mnogobrojna pitanja njegovih pratilaca na društvenoj mreži. 

Republika

Foto: Instagram.com

Bane Đokić o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića

 

- Zgrožen sam informacijom da se Ana Ćurčić ,,pomirila" sa Zvezdanom! Mnogo poruka mi pišete i pitate šta ja znam o tome... Ja ne kumujem pomirenju nikakvom i ne znam takve inforamcije iskreno, šokiram sam ovakvim informacijama, tako da ne mogu da pričam o tome, niti želim!!! Sve što imate, pitajte moju sestru Anu, ona najbolje zna da vam objasni - poručio je Bane Đokić na Instagramu. 

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i zvezdan Slavnić se pomirili

 

Pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdan Slavnića šokiralo je sve, a čini se najviše njihove bivše cimere. Među prvima se oglasio Nenad Lazić Neca, koji je bio jedan od Aninih saveznika u rijalitiju "Zadruga". Njega je Anina fotografija sa Zvezdanom zgrozila i šokirala.

Nemojte mi slati sliku Ane i Zvezdana, iskreno, u šoku sam. Znam da očekujete moj komentar i reći ću vam da nema te sile koja bi mene spojila sa nekim ko mi je upropastio život. Ja sam bio iskren prijatelj i zastupao sam pravdu. Ovo je za mene iskreno šok, ginuo sam i branio ženu koja je pretrpela fizičko nasilje. Možda sam ispao budala! Ovo ne mogu da podržim, suludo je! Samo ću reći da sam ispao ludak i budala. "Budimo zahvalni budalama. Da ih nije bilo, mi ostali ne bismo uspeli" - napisao je Lazić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading