"KLOŠARKO LAŽLJIVA, SLIKAJ UNUČE" Ani Ćurčić i PRIJATELJI okrenuli leđa zbog Zvezdana, bivši zadrugar je DOKRAJČIO!

Autor:

Zabava

12.10.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neca Lazić razočaran u Ćurčićevu, Đedović je urnisao!

"KLOŠARKO LAŽLJIVA, SLIKAJ UNUČE" Ani Ćurčić i PRIJATELJI okrenuli leđa zbog Zvezdana, bivši zadrugar je DOKRAJČIO!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdan Slavnića šokiralo je sve, a čini se najviše njihove bivše cimere. Među prvima se oglasio Nenad Lazić Neca, koji je bio jedan od Aninih saveznika u rijalitiju "Zadruga". Njega je Anina fotografija sa Zvezdanom zgrozila i šokirala.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Pomirenje Ane i Zvezdana šokiralo je sve

- Nemojte mi slati sliku Ane i Zvezdana, iskreno, u šoku sam. Znam da očekujete moj komentar i reći ću vam da nema te sile koja bi mene spojila sa nekim ko mi je upropastio život. Ja sam bio iskren prijatelj i zastupao sam pravdu. Ovo je za mene iskreno šok, ginuo sam i branio ženu koja je pretrpela fizičko nasilje. Možda sam ispao budala! Ovo ne mogu da podržim, suludo je! Samo ću reći da sam ispao ludak i budala. "Budimo zahvalni budalama. Da ih nije bilo, mi ostali ne bismo uspeli" - napisao je Lazić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Neca nije štedeo Anu

Nakon Nece, oglasio se i novinar Marko Đedović, koji je urnisao Anu Ćurčić.

- Pa ovo je vrh! Finale u kojem se Ana Ćurčić pos*ala po sebi i svemu onome što je ikada ispričala za Zvezdana. Gde se to sa nasilnicima i onima koji su vam život upropastili miri??? U kojoj to zemlji šešira?! Blam!!! Treba da je otrese (seksualno) Zvezdan, onako malo jače, sad nakon pomirenja, da joj svane. Ali da uozbiljimo, folirantkinja koja se sve vreme kuknjala i folirala i lagala kako zine i glumila žrtvu ne znam samo čega, meni Zvezdan nije jasan, jer mi je koliko pre neki dan u emisiji "Pitam za druga", rekao da je Ana ološ, ali da im ne kvarim ljubav staću ovde. Fuj, njanjava žvalavuša koja je prevarila naciju, a sad se miri sa dželatom!!! E, eto tom istom narodu tih "heroja" ovim putem joj i unuče čestitam, pošto da je u dobrim odnosima sa ćerkom, to bi trebala da joj bude današnja slika na profilu, a ne ova. Fuj, odvratna mi je, slikaj unuče, pa stavi klošarko lažljiva - poručio je Marko za "Pink.rs".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đedović ocrnio Anu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading