ANĐELA "NA APARATIMA" Moka Slavnić podržao POMIRENJE Ane i Zvezdana: Ja sam uvek za LJUBAV!

Autor:

Zabava

12.10.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac bivšeg zadrugara se hitno oglasio

ANĐELA "NA APARATIMA" Moka Slavnić podržao POMIRENJE Ane i Zvezdana: Ja sam uvek za LJUBAV!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić, ATAImages

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" Ana Ćurčić pomirila se sa svojim bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Oni su pozirali zajedno, a fotografije su objavljene na društvenoj mreži Instagram. Nakon njihovog pomirenja, oglasio se Moka Slavnić, Zvezdanov oac, koji je dodatno zaintrigirao javnost.

- Kratko ću reći, ja sam uvek za ljubav - rekao je Moka kratko za "Alo!", te kroz smeh prekinuo vezu.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Moka se oglasio nakon pomirenja Ane i Zvezdana

Ovo je sve začudilo, kako je Moka urnisao Anu tokom njenog učešća u "Zadruzi 6", ali i nakon izlaska iz rijalitija, te podržavao Zvezdanom odnos sa Anđelom Đuričić.

Podsećanja radi, Ana je u šestu sezonu rijalitija ušla kako bi se obračunala sa Slavnićem,  koji ju je, prema njenim rečima, fizički i verbalno zlostavljao tokom odnosa koji je trajao oko 13 godina. Ana je Zvezdana tužila, a on ju je u maju ove godine objavio rat.

Republika

Foto: ATA Images

Pomirenje Ane i Zvezdana je sve šokiralo

Naime, poznato je da je Ana tokom boravka u rijalitiju isticala da poseduje pisma koja joj je Zvezdan Slavnić slao dok je boravio u zatvoru, a čak ih je jednom i Milena Kačavenda pokazala u emisiji "Amidži šou". Slavnić se oglasio 12. maja putem storija na društvenoj mreži Instagram, gde je govorio upravo o ovim pismima.

- Što se tiče pretnji famoznim pismima, imam da kažem samo jedno: ,,Sve što imaš objavi, apsolutno se ne plašim ničega"! Pa neka svi vide šta sam pisao i koliku sam želju imao da budem sa tobom, uz tebe i da budem bolji! Da li sam nekada rekao nešto ,,loše" za nekog mog jesam, kao i svaki čovek koji kaže nešto u trenutku ljutnje i besa! Od večeras i ja pričam sve! Samo znaj da sam ja svoj svet napravio bez tebe, svakim danom sam bolja i bolja verzija sebe i biću još bolji, svoje greške sam javno priznao i ispravio i ispravljam, a ti se zapitaj zašto sam ti i dalje ja sfera interesovanja i ono najvažnije šta ćeš ti da radiš kad se čuje moja strana priče, odnosno istina o tebi ko si zapravo ti! - napisao je tada Zvezdan Slavnić na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading