STANIJA I ASMIN OBJAVILI SREĆNE VESTI! Spremni za bebu, obavili poslednje pripreme za RODITELJSTVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević spremna da se ostvari u najlepšom ulozi.

STANIJA I ASMIN OBJAVILI SREĆNE VESTI! Spremni za bebu, obavili poslednje pripreme za RODITELJSTVO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poslednja objava na društvenim mrežama starlete Stanije Dobrojević i njenog partnera Asmin Durdžića izazvala je pravu buru reakcija među fanovima. Naime, par je objavio snimak iz kupovine, a ono što je najviše privuklo pažnju jeste momenat u kom Stanija gura kolica za bebe. Odmah su se javile spekulacije da je starleta trudna i da se priprema za dolazak bebe.

Nakon objave snimka iz šopinga, mnogi fanovi su se zapitali da li je Stanija Dobrojević zaista trudna. Iako par nije potvrdio niti demantovao ove spekulacije, mnogi prateći Stanijine objave na društvenim mrežama primećuju da se poslednjih meseci često spekuliše o mogućoj trudnoći. Da li je ovo samo još jedna u nizu glasina ili par zaista planira proširenje porodice, ostaje da vidimo.


Pored spekulacija o trudnoći, snimak iz šopinga je pokazao i bliskost između Stanije i njenog partnera Asmina. Par je delovao veoma zaljubljeno i opušteno, što je razveselilo mnoge od njihovih fanova. Takođe, mnogi su primetili da su zajedno birali različite stvari, što je pojačalo glasine o mogućoj trudnoći.

Nakon objave snimka, društvene mreže su preplavljene komentarima fanova koji su podeljeni u svojim spekulacijama. Dok jedni tvrde da je Stanija definitivno trudna, drugi smatraju da je ovo samo marketinški trik. Ipak, većina se složila da par izgleda izuzetno srećno i da bi proširenje porodice bilo divna vest.

Dok čekamo zvaničnu potvrdu ili demantovanje trudnoće, ostaje nam da pratimo dalje korake Stanije Dojčinović i Asmina Durdžića. Jedno je sigurno - njihovi fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove vesti i raduju se svakom zajedničkom trenutku koji par podeli sa njima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading