ANELI HITNO PREDUZELA KLJUČNE MERE ZBOG ASMINA! Izbila opasna DRAMA, ćerka će momentalno biti SKLONJENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta zapušila usta bivšem partneru!

ANELI HITNO PREDUZELA KLJUČNE MERE ZBOG ASMINA! Izbila opasna DRAMA, ćerka će momentalno biti SKLONJENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između bivših partnera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića nastavlja da eskalira, a ovoga puta drugoplasirana učesnica rijalitija "Elita 7" je odlučila da javno uzvrati udarac Asminu u vezi sa njihovom ćerkom Norom. Naime, Aneli je istakla da ju je najviše povredilo to što je Alibaba dozvolio izabranici Staniji Dobrojević da javno govori o njihovoj naslednici, a na to je Alibaba brutalno odgovorio. Međutim, Aneli nije ostala dužna i odlučila je da se ponovo oglasi i oštro kritikuje oca svog deteta.

- Nori ni ne treba tata monstrum, kratko i jasno. Nora ima mamu koja joj je sve u životu omogućila i koja će joj omogućiti. Nagrada je samo nagrada, ali nemoj zaboraviti da sam zaradila i svoj honorar - poručila je Aneli Asminu putem Pinkovog portala, te dodala:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Anenli Ahmić odgovorila Asminu Durdžiću na prozivke

- Nori će biti obezbeđeno i omogućeno shodno tome sve što poželi da ima.

Podsećanja radi, nakon što je Aneli spomenula Dobrojevićevu, Asmin se hitno oglasio.

Ta mentalno poremećena klošarka treba da shvati da je njena majka Jasmina Ahmić ušla u "Elitu" za Novu godinu i rekla da Nori svako daje po marku, dve u tramvaju! Njena majka je to izjavila, ne ja, ne Stanija, ja sam samo rekao jeb**e pričao kao da Nora prosi! I Stanija je ponovila reči Jasmine Ahmić! Taj ološ od Ahmićke treba da shvati da Nora nema oca zbog njenog jezika i jezika njene sestre i majke! Izgovarale su stvari preko kojih ja nikad preći neću - rekao je Alibaba, preneo je pomenuti portal, pa je dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drama Aneli i Asmina ne prestaje

Stanija im ni za šta nije kriva, htele su popularnost, dobile su je, neka se zahvali Staniji i meni za ulazak u rijaliti, za slavu i 50.000 evra i neka odj**e iz našeg života i prestane tražitim u drugim ljudima krivicu!! Neka sad prosi po tiktoku umesto po tramvaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading