STANIJA ŠUTNULA ASMINA?! Pojavio se ŠOK DOKAZ da je pukla tikva, fanovi ih raskrinkali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se sama odala!

STANIJA ŠUTNULA ASMINA?! Pojavio se ŠOK DOKAZ da je pukla tikva, fanovi ih raskrinkali!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Poslednjih dana na društvenoj mreži Instagram pokrenula se žustra diskusija o navodnom raskidu između poznate starlete Stanije Dojrojević i njenog dečka Asmina Durdžića. Glavni povod za ovu priču bila je činjenica da Stanija više ne prati Asmina na Instagramu, dok on i dalje prati nju. Ova situacija izazvala je lavinu komentara i spekulacija među fanovima i pratiocima ove javne ličnosti.


Kao što je i očekivano, ova vest brzo se proširila društvenim mrežama, a reakcije javnosti su bile podeljene. Dok su neki izrazili žaljenje zbog mogućeg raskida ove popularne estradne ličnosti, drugi su izneli svoje teorije o tome šta bi moglo biti uzrok ove navodne veze.

Poznato je da Stanija često deli delove svog privatnog života putem društvenih mreža, pa se mnogi zapitali da li je ovo samo privremeno ili je zaista došlo do prekida njihove veze. Mnogi su primetili da je Stanija bila veoma aktivna na Instagramu u poslednje vreme, ali bez prisustva Asmina na njenom spisku pratilaca.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 


S druge strane, Asmin je i dalje nastavio da prati Staniju na ovoj društvenoj mreži, što je dodatno podgrejalo spekulacije o njihovom odnosu. Mnogi pratioci su primetili ovaj detalj i počeli da se pitaju da li je ovo samo prividna promena u njihovom odnosu ili zaista postoji problem u njihovoj vezi.

Postavlja se pitanje da li je starleta zaista zauvek završila sa Asminom i da li je ovo samo poziv za njegovu bivšu partnerku Aneli Ahmić da stupe u kontakt?

Ipak mnogi su mišljenja da su Stanija i Asmin i dalje zajedno i da se on nikada ne bi pomirio sa bivšom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading