DALILA DRAGOJEVIĆ NAPOKON SAOPŠTILA LEPE VESTI! Jedva je čekala da ovo podeli sa fanovima!

Autor:

Zabava

03.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu Dalile Dragojević.

DALILA DRAGOJEVIĆ NAPOKON SAOPŠTILA LEPE VESTI! Jedva je čekala da ovo podeli sa fanovima!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i voditeljka Dalila Dragojević proslavlja svoj 31. rođendan na neobičan način - u Americi sa svojim dečkom. Dalila je odlučila da ovaj važan datum obeleži na poseban način, daleko od uobičajenih proslava.

Tokom boravka u Americi, Dalila je posetila nekoliko popularnih destinacija, a na društvenim mrežama je redovno delila fotografije i utiske sa putovanja. Njen rođendan je protekao u znaku avanture i istraživanja, a sudeći po objavama na Instagramu, par uživa u svakom trenutku provedenom zajedno.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević

 

Pored fotografija sa putovanja, Dalila je ostavila i emotivnu poruku na Instagramu, u kojoj je podelila sa svojim pratiocima važnu odluku.

- Kako sam starija, tako sve manje slavim rođendane, ali sve više slavim sebe, svakoga dana. Srećan mi život, ne jedan dan - napisala je Dalila Dragojević putem Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dalila Dragojević

Inače, Dalila i njen izabranik Marko su se upoznali na društvenoj mreži TikTok, gde su zajedno igrali popularne mečeve. Marko živi i radi u Njujorku, gde je pronašao posao nosača nameštaja, koji mu je glavni izvor prihoda pored zarade na TikToku. S druge strane, Dalila dolazi kod njega svojim novcem, što pokazuje da su oboje posvećeni svojoj vezi i zajedničkom životu u Americi.

- Dala sam otkaz na poslu, ne mogu toliko ostati ovde, a da ne radim ništa... Ovde smem biti šest meseci - ispričala je Dalila nedavno o otkazu i selidbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading