LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ U BUDVI: Evo šta se desilo sa njihovom mlađom ćerkom, letovanje im se USRED NOĆI pretvorilo u HOROR (FOTO)

Autor:

Zabava

02.09.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon drame sa detetom, izložili se još jednom riziku.

LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ U BUDVI: Evo šta se desilo sa njihovom mlađom ćerkom, letovanje im se USRED NOĆI pretvorilo u HOROR (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznati bračni par Luna Đogani i Marko Miljković već izvesno vreme živi od svog Jutjub kanala na kome deli najzanimljivije momente iz svog života. 

Tako su supružnici snimali vlogove i sa svog letovanja u Crnogorskom primorju na kome su bili sa obe svoje ćerkice Miom i Lanom, a zbog mlađe devojčice im se odmor u jednom momentu pretvorio u horor film.

Naime, Luna je u svojoj Instagram priči podelila par snimaka kojima najavljuje šta su za svoju publiku snimili od sadržaja sa mora, pa u jednom trenutku otkriva da su jedne noći završili u Hitnoj. Marko je usred drame, stigao da se snima i za pratioce na socijalnoj platformi, dok se ispred zgrade Hitne pomoći u Budvi hvatao za glavu.

- Nalazimo se u Hitnoj pomoći u Budvi, Lana se okliznula na pločice... - rekao je Miljković, a Luna vešto isekla najzanimljiviji deo da navuče što više gledalaca na njihov Jutjub kanal.

Nakon ovog dramatičnog snimka, sledi jedan iz kola, gde su svi na okupu, a scena prilično idilična, posle čeka sledi vožnja para na skuteru, uz jedan posebn rizik na koji se Mrko požalio:

- Dragi gledaoci, šta mi radimo zbog vas... Rizikujemo telefon od 1.000 eura da nam upadne u vodu!

Republika

Foto: printskrin instagram

Luna Đogani i Marko Miljković na letovanju u Crnoj Gori

Inače, čim su spakovali kofere i obreli se u Crnoj Gori, bivši rijaliti učesnici i jutjuberi Luna i Marko obavestili su sve da su na odmoru.Đoganijeva je na svom Instagram nalogu sve vreme delila fotografije sa letovanja, a sa jednom izazovnom objavom napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama. Ona je pozirala u crvenom bikiniju, a u prvi plan su došle njene silikonske grudi kao i tetovaža koju ima na rebrima.

Svi su komentarisali da Luna nakon dva porođaja izgleda fenomenalno, te da je povratila liniju koju je imala pre trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading