FILIP CAR KONAČNO POKAZAO NOVU DEVOJKU, SOČNO JE LJUBI PRED SVIMA! Fotografija zapalila društvene mreže: "PA ONA JE MIKS ALEKS I MAJE!"

Autor:

Zabava

21.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve isplivalo u javnost!

FILIP CAR KONAČNO POKAZAO NOVU DEVOJKU, SOČNO JE LJUBI PRED SVIMA! Fotografija zapalila društvene mreže: "PA ONA JE MIKS ALEKS I MAJE!"

Foto: Instagram.com/menejeblam

Filip Car

Filip Car, jedna od najistaknutijih zvezda rijalitija, odlučio je da okonča svoju vezu sa Aleksandrom Nikolić, majkom njegovog deteta i poznatom učesnicom i pobednicom rijalitija "Zadruga 6". Ovaj potez je otvorio prostor za novu ljubav u njegovom životu, a mnogi su se zapitali šta će se dogoditi sledeće. Spekulacije su brzo počele da kruže, naročito s obzirom na to da su se ponovo pojavile glasine o mogućim varnicama između Cara i Maje Marinković, sa kojom je prethodno imao turbulentnu vezu.

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleks Nikolić i Leona Car

Nakon što su se ponovo kontaktirali (a nikada nije utvrđeno ko je zapravo koga prvi zvao), Maja Marinković i Filip Car su postali centralna tema u medijima i među pratiocima rijalitija. Njihov odnos je sve više intrigirao javnost, a Car je nastavio da izaziva pažnju svojim postupcima i vezama. Osim što su se pojavili naslovi o mogućem ponovnom ujedinjenju sa Majom, pojavile su se i spekulacije da Car održava kontakt sa Aneli Ahmić, starletom koja je postala poznata po svom učešću u poslednjoj sezoni rijalitija. Detalji ovog potencijalnog odnosa su postali još jasniji kada je otkriveno da je Filip Car počeo da prati Aneli na društvenim mrežama, što je izazvalo dodatne komentare među njegovim obožavaocima.

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Car, Aneli i Maja Marinković

Ova  situacija je dodatno zakomplikovana kada su Uroš Stanić i Aneli Ahmić učestvovali u lajvu Filipa Cara. Ova interakcija je samo podstakla priče o mogućem romantičnom interesovanju između Ahmićeve i Cara, što je dodatno uzbudilo medije, ali i njihove obožavatelje.

Foto: Instagram.com/menejeblam

Car i Keti

Međutim, najnoviji razvoj događaja donosi iznenađujuće otkriće! Nedavno je objavljena fotografija koja je konačno razjasnila sa kim je Filip Car u vezi. Na slici se vidi izvesna Keti, koja svojim izgledom podseća na kombinaciju Maje Marinković i Aleksandre Nikolić. Ova nova veza je izazvala pomešane reakcije, s obzirom na to da Keti vizuelno podseća na bivše devojke Cara, što je samo dodatno pogoršalo misteriju oko njegovog ljubavnog života.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading