"STANISLAV JE MAJU NAGOVORIO I ISKORISTIO!" Otkrivena VELIKA ISTINA o odnosu Krofaka i Marinkovićeve - KRAH LJUBAVNE IDILE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalčina!

"STANISLAV JE MAJU NAGOVORIO I ISKORISTIO!" Otkrivena VELIKA ISTINA o odnosu Krofaka i Marinkovićeve - KRAH LJUBAVNE IDILE?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak

Medijsko prepucavanje između nekadašnjih partnera Maje Marinković i Filipa Cara traje već neko vreme. Oni se međusobno optužuju za iniciranje kontakta, a nedavno je Maja, superfinalistkinja rijalitija "Elite", otkrila nove detalje o njihovom turbulentnom odnosu.

Foto: Instagram.com

Maja, Stanislav i Filip Car

 

- Nastavlja se tradicija. On je neko ko mene bespotrebno proziva, ja dečka ne komentarišem kao ni njegovu izabranicu. Poželela sam im svu sreću kada su dobili bebu, međutim, očigledno im fali medijska pažnja i reklama preko mene, tako da se zaista neću pecati na te stvari, to je moja prošlostUvek smo bili povezani i verujem da ne može da se pomiri sa činjenicom da je to prošlost, tu će i ostati. Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje. On mene sada pljuje na TikToku, ja pozivam ljude da ga giftuju. Za to vreme ja kupujem stanove i bavim se svojim životom. O bivšima sve najlepše, ipak ću ostati dama i neću se baviti praznim pričama - zaključila je Maja za emisiju "Ekskluzivno".

Ovom izjavom Maja je želela da pokaže kako vodi ozbiljan posao i da unizi Cara. Na iznenađenje mnogih, na društvenoj mreži TikTok pojavio se njen profil, i to u vreme kada je samo pre nekoliko nedelja izjavila da su tamo "prosjaci" i da je za nju to "mizerno" jer kupuje stanove. Ova objava na društvenoj mreži izazvala je veliku pažnju i kritike od strane njenih fanova.

- Evo ga novi kolačić: tap, tap, šer... pa zar ne reče Maja da su tamo prosjaci i da je to mizerno za nju, ona ima lovu, kupuje stanove. Ostali prose nešto... stav i Maja istina - glasi objava na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

Status o Marinkovićevoj

- Ali ako dođe do kraha ljubavne idile, ona će reći da je Stanislav nagovorio i iskoristio - glasio je komentar na društvenoj mreži Instagram. Ova situacija je dodatno podstakla reakcije i diskusije među fanovima i pratiteljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading