ŠTA SE DESILO SA FILIPOM CAREM?! Procurila privatna fotografija bivšeg zadrugara - REŠIO DA POSTANE STARLETAN?

Autor:

Zabava

16.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radikalna promena u životu bivšeg zadrugara!

ŠTA SE DESILO SA FILIPOM CAREM?! Procurila privatna fotografija bivšeg zadrugara - REŠIO DA POSTANE STARLETAN?

Foto: Intagram.com

Filip Car

Filip Car, bivši učesnik rijalitija i bivši partner pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić, koja sada podiže njihovo zajedničko dete, poslednjih meseci postao je veoma fokusiran na svoj fizički izgled.

U nastojanju da se reši viška kilograma i poboljša svoj izgled, Filip je krajem prošle godine odlučio da se podvrgne različitim estetskim tretmanima. Naime, osim što se odlučio za tretman lipolize koji mu pomaže da bezbolno smanji masne naslage i oblikuje telo, Filip je takođe radio na podmlađivanju lica. Na slikama koje je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, moglo se primetiti da su mu usne izgledale uvećano, što dodatno ukazuje na njegovu posvećenost estetskim procedurama.

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Car stori

Filip, koji je u Beloj kući tokom svog učešća u rijalitiju često glumio velikog zavodnika, sada se posvetio unapređenju svog izgleda na ozbiljniji način. On je svojoj publici na Instagramu pokazao da je počeo sa dijetom koja traje već deveti dan. Na njegovim objavljenim fotografijama može se videti da je njegov tanjir prepun dijetalne hrane, koja uključuje orašaste plodove, grilovano meso, tunjevinu, sir i integralni hleb. Ovaj izbor hrane ukazuje na njegovu odlučnost da postigne željene rezultate u mršavljenju i oblikovanju tela, a mnogi su zaključili i da se takmiči sa svojom bivšom devojkom, Aleks, inače poznatom starletom.

Ova posvećenost fizičkom izgledu i estetskim tretmanima predstavlja značajnu promenu u Filipovom životu i dodatno naglašava koliko mu je važno da se predstavi u najboljem svetlu. S obzirom na to da je postao ozbiljan Tiktok igrač, očigledno je da Filip želi da osigura da njegovo fizičko stanje bude u skladu sa očekivanjima i potrebama javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading