SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆEM GUBITKU: Voditeljka njegovu SMRT nikada neće preboleti, bukvalno je OTIŠAO PREKO NOĆI!

Autor:

Zabava

13.07.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period tuge koji je usledio bio je za nju mnogo bolan, ali joj je velika uteha što je učinila sve da mu produži život, iako mu nije bilo spasa.

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆEM GUBITKU: Voditeljka njegovu SMRT nikada neće preboleti, bukvalno je OTIŠAO PREKO NOĆI!

Foto: printscreen/Kurir TV

Popularna voditeljka Sanja Marinković retko priča o svojoj privatnosti, ali je otvorila dušu i progovorila o najbolnijoj temi. Naime, ona je istakla da postoje rane u njenom životu, koje nikada neće zaceliti, te da se ne miri sa gubitkom oca za kog je bila veoma vezana.

- Postoje rane koje nikad neće da zarastu, kada mi je preminuo tata, ali ne želim time da obeležim ovaj intervju - rekla je Sanja i dodala:

- To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković progovorila o velikom gubitku

Voditeljka dalje opisuje kako su pokušali bukvalno sve da mu produže život, ali spasa nije bilo. 

- Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo - ispričala je Marinkovićeva, pa se osvrnula na period tuge koji je usledio.

- U 2022. godini sam nastavila da lečim rane i na srcu i u duši koje nažalost nikada neće da zarastu, reč je o iznenadnom gubitku mog tate u novembru 2021. Meni je najvažniji mentalni nutricionizam i na vreme sam shvatila da deo porodičnih i ličnih tajni mora da ostane samo za mene, da se ne bih kasnije kajala ili objašnjavala. Verujem da se samo magarac ne menja, a da se svi mi kroz iskustvo i lekcije u ljubavi i životu razvijamo kao emotivno biće. "Šta radim?" i "Koga volim?" su pitanja koja svakoga dana postavim sebi i onda sve i svakoga posložim na mesto koje zaslužuje. "Svaki put kada ne poslušamo svoje srce, ubrzavamo svoj korak ka smrti", pisala je pokojna Isidora Bjelica i ja otkucaje svog srca, što sam zrelija, pažljivije osluškujem. Zadovoljna sam i ništa ne bih menjala, a bilo bi lepo da se neki fatalan gospodin pojavi i da pobedi - zaključila je Sanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading