OD OVOG PRIZORA ZASTAJE DAH: Darko Lazić na plaži jednim potezom OTOPIO I NAJTVRĐA SRCA (FOTO)

Autor:

Zabava

20.07.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foleker sa suprugom Katarinom uživa u zasluženom odmoru.

OD OVOG PRIZORA ZASTAJE DAH: Darko Lazić na plaži jednim potezom OTOPIO I NAJTVRĐA SRCA (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Popularni pevač Darko Lazić i njegova trudna supruga Katarina trenutno uživaju na odmoru, deleći sa svojim pratiocima na društvenim mrežama fotografije i video-snimke najlepših trenutaka.

Folkerova žena koja bi trebalo da se porodi u oktobru, ponosno pokazuje svoj stomačić na Instagramu, gde je nedavno objavila sliku sa Darkom koja je mnoge dirnula i za koju se  slobodno može reći da je najslađa do sada.


Naime, Katarina je podelila objavu na kojoj je uslikala svoj stomak i Darkovu ruku na njemu, dok mu je na prstu sijala burma.
Republika

Foto: printskin instagram

Darko Lazić miluje stomak trudne supruge Katarine

Inače, pevač je u jednoj emisiji izjavio da će on i Katarina ćerki dati ime Srna.

Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna - rekao je Lazić nedavno za emisiju "Ekskluziv".

Podsetimo, ovo je Katarini i Darku prvo zajedničko dete, dok on iz braka sa Anom Sević ima ćerkicu Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja. Katarina takođe ima dvoje dece.

Sve vreme tokom Katarinine trudnoće, par deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kako uživa u porodičnoj idili. Dok ona ni u blagoslovenom stanju ne odstupa od zdravog režima ishrane, Darko je taj koji se ponekad prepusti slatkim porocima.

Baš ga je i nedavno zbog jednog takvog ispada prozivala na Instagramu jer je uz palačinke napravio slatki premaz od kog bi se svaka prosečna osoba onesvestila.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading