SCENA GOLE ZADRUGARKE U JAVNOSTI ZAPALILA INTERNET! Niko nije mogao da sanja da će ovako daleko otići! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta joj je ovo trebalo.

SCENA GOLE ZADRUGARKE U JAVNOSTI ZAPALILA INTERNET! Niko nije mogao da sanja da će ovako daleko otići! (FOTO)

Foto: instagram.com/anjatodorovic11

Anja Todorović

Anja Todorović, bivša zadrugarka, nastavlja da intrigira svoje pratioce svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama. Ovog puta, ona je svoje pratioce iznenadila snimkom sa plaže na kojem jaše konja u minijaturnom bikiniju. Ovaj vreli snimak izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo brojne reakcije.

Anja Todorović poznata je po tome što redovno deli provokativne fotografije i snimke na svom profilu na društvenim mrežama. Njen poslednji snimak sa plaže, na kojem jaše konja u izazovnom bikiniju, definitivno je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo brojne rasprave, s obzirom da mnogi smatraju da Anja preteruje i da je postalo neukusno kakve snimke objavljuje.

Njeni pratioci su definitivno iznenađeni ovakvim potezom, ali je očigledno da Anja Todorović uživa u tome da pomera granice i šokira javnost svojim provokativnim sadržajem.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anja Todorović

 

Ipak, ni komentari na račun njenog fizičkog izgleda nisu izostali. "Au, kakva mačka", "Ova žena ubija kako izgleda", "Kakva promena od Zadruge, ne mogu da verujem da je ovo ona", "Kuku", "Crna devojko, šta radiš to, poginućeš", "Mogla si manji kupaći" samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ostaje da vidimo šta je sledeće u planu za Anju Todorović i da li će nastaviti sa iznenađenjima i provokacijama na društvenim mrežama. Njeni pratioci definitivno s nestrpljenjem iščekuju njen sledeći potez, dok javnost ostaje podeljena oko njenog kontroverznog ponašanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading