OTKRIVEN KLJUČNI RAZLOG RASKIDA CARA I ALEKS?! Kristijan prekinuo ĆUTNJU i otkrio detalje o PROSTITUCIJI, Filip ga pozvao na OKRŠAJ! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama nakon raskida rijaliti para ne prestaje!

OTKRIVEN KLJUČNI RAZLOG RASKIDA CARA I ALEKS?! Kristijan prekinuo ĆUTNJU i otkrio detalje o PROSTITUCIJI, Filip ga pozvao na OKRŠAJ! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić, E-stock

Nakon što su se saznali detalji turbulentnog odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su odlučili da, po svemu sudeći, zauvek stave tačku na bili kakav kontakt, iako imaju zajedničko dete, oglasio se bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović. On je, naime, prokomentarisao aktuelni sukob sada već bivšeg para, te tako otkrio nepozante detalje iz njihovo veze.

- Filip je od početka Aleksandru smatrao prostitutkom, jer je čuo da se bavila prostitucijom. Pričali smo dosta o tome, to je bilo transparentno - rekao je Kristijan za domaće medije, te dodao:

Republika

Foto: Printscreen/Pink

Kristijan Golubović se oglasio nakon raskida Cara i Aleks

- Zamislite koliki moraš da budeš mentolac da praviš decu u rijalitiju... Na silu su gurali tu priču zarad rijalitija. Žao mi je Aleks jer je ona htela i priču i ljubav, a on samo priču. Ona se promenila i žao mi je nje i tog deteta. Jer kad se već promenila od tog načina života treba je podržati, a ne ponašati se kao kreten.

Nakon Golubovićevog izlaganja, ni Filip Car nije hteo da mu ostane dužan, te se i on ubrzo oglasio, usput potkačivši i pobednika pete sezone "Zadruge", Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car odgovorio Kristijanu i Dejanu Dragojeviću

- Momci opet mjauču, i to sada u duetu! Moj zet Šeki koji je ovog nazivao zatvorskom ku*kom i moj stari prijatelj Krik, koji je njega častio najgorim epitetima, u duetu rokaju! Šeki mi je nedavno romobilom pobegao kad me je video bled ko krpa, a ti "Krispi" si trenutno u Hrvatskoj na Bolu, tako da kad ideš kući, svrati u, kako kažeš, moj selo, pa me prebij više napokon - napisao je Car u svojoj Instagram objavi, te nastavio:

- Znači, dođeš, pošalješ poruku da si u centru grada i obećavam sam dolazim da me namagarčiš, al' naravno ako uspeš! Momci, mirni budite, poljubac!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading