OVO JE NAJUSPEŠNIJA PRELJUBNICA: Imala je NAJBRUTALNIJI RAZVOD na javnoj sceni, a danas živi AMERIČKI SAN, mnogi joj ZAVIDE (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle teškog životnog perioda, koji je ostavila iza sebe, daleko je dogurala!

OVO JE NAJUSPEŠNIJA PRELJUBNICA: Imala je NAJBRUTALNIJI RAZVOD na javnoj sceni, a danas živi AMERIČKI SAN, mnogi joj ZAVIDE (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević prošla je kroz turbulentan period nakon izlaska iz "Zadruge 5". Razvod od Dejana Dragojevića, sa kojim je ušla u brak pred kamerama, bio je jedan od najvećih izazova sa kojima se suočila. Međutim, uprkos razvodu, Dalila je pronašla novu ljubav i sada uživa sa svojim novim partnerom Markom u Americi.

Turbulentni period nakon rijalitija

Izlazak iz rijalitija značio je početak novog poglavlja za Dalilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević našla se u duelu sa Dejanom, koji je i pobednik "Zadruge 5"

Nakon što je zauzela drugo mesto u "Zadruzi 5" i suočila se sa razvodom od Dejana Dragojevića, odlučila je da napusti Srbiju i započne novi život u Americi.

Ova odluka izazvala je brojne reakcije javnosti, ali Dalila je odlučna u svojoj nameri da pronađe sreću i spokojstvo.


Novi početak u Americi

Dalila je pronašla ljubav preko interneta, a njen novi partner Marko osvojio je njeno srce.

 

 

Prema izvorima bliskim paru, Dalila je srećnija nego ikada pre i uživa u svakom trenutku provedenom sa Markom. Njihova romansa započela je online, a sada su zajedno u Americi, gradeći svoju budućnost.

Razvod od Dejana Dragojevića

Inače, Dalila i Dejan Dragojević su se venčali 2017. godine, a razveli su se prošle godine u februaru. Njihovo venčanje bilo je skromno i intimno, a posebno se isticala neobična odevna kombinacija mlade. Dalila je tada nosila bele pantalone i sako, ispod kojih je imala plavu bluzu, dok je u ruci držala svog psa. Ovo venčanje izazvalo je mnogo pažnje javnosti, ali je Dalila istakla emotivni značaj ovog događaja.

Budućnost sa Markom

Da li će Dalila i Marko krunisati svoju ljubav brakom, ostaje da se vidi.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Dalila Dragojević daleko je dogurala posle rijalitija

U međuvremenu, rijaliti zvezda uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim novim partnerom i zrači srećom. Njena ljubavna priča pokazuje da je moguće pronaći sreću i nakon turbulentnih perioda u životu. Dalila je hrabro krenula u novu avanturu, ostavivši iza sebe prošlost i okrenuvši se ka svetloj budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading