MIONA I ŠA OTVORILI VRATA STANA U ZEMUNU: Evo šta se zateklo, OVI detalji otkrivaju istinu o njihovom odnosu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša objavio je snimak iz stana, na kom se vidi Miona Jovanović, te je otkrio u kakvom su sada odnosu.

MIONA I ŠA OTVORILI VRATA STANA U ZEMUNU: Evo šta se zateklo, OVI detalji otkrivaju istinu o njihovom odnosu! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona i Ša

Nakon završetka rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su iznenadili javnost tako što su odlučili da zajedno žive u Nenadovom stanu u Zemunu. Ova neočekivana odluka je izazvala brojne komentare i spekulacije među fanovima o njihovom odnosu.

Nedavno je Nenad Aleksić Ša objavio snimak na svom Instagram profilu koji je dodatno rasplamsao interesovanje javnosti. Na snimku se vidi Miona kako se priprema za izlazak napolje, a pažljivim posmatranjem moglo se zaključiti da su njih dvoje u veoma bliskim i intimnim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Otkako su zajedno napustili rijaliti "Elita", Nenad i Miona su bili predmet brojnih spekulacija o njihovom odnosu. Mnogi fanovi su primetili njihovu bliskost tokom boravka u rijalitiju, ali su bili iznenađeni kada su saznali da su odlučili da nastave svoj odnos van televizijskih kamera.

 

 


Nenadov stan u Zemunu sada je postao epicentar pažnje javnosti, budući da se očigledno u njemu odvija deo njihovog zajedničkog života. Fotografije i snimci koje su oboje delili na društvenim mrežama pokazali su da uživaju u svakodnevnim aktivnostima zajedno, što je dodatno pojačalo glasine o njihovoj ljubavnoj vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ova vest je izazvala pomešane reakcije među fanovima. Dok su neki izrazili oduševljenje zbog njihove ljubavne veze, drugi su bili skeptični i sumnjičavi, ističući da je ovo možda marketinški potez kako bi zadržali pažnju javnosti nakon rijalitija.

Nenad i Miona još uvek nisu javno potvrdili prirodu njihovog odnosa, ostavljajući mnoge u neizvesnosti. Međutim, njihove objave na društvenim mrežama jasno pokazuju da uživaju u zajedničkom životu i da su srećni jedno pored drugog.

U svakom slučaju, njihova odluka da žive zajedno u Zemunu i javne objave na društvenim mrežama definitivno su privukle pažnju javnosti i ostavile mnoge u iščekivanju sledećih koraka ove intrigantne ljubavne priče.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mario

19.07.2024 16:37

Treba pustiti Mionu da oseti lepotu življenja sa psihopatom I bolesnikom.

Odgovori 10 2