MILJKOVIĆ UHVATIO LUNU SA DRUGIM MOMKOM NA DELU: Marko morao HITNO da se oglasi, objavio ŠOK FOTKU sa DOKAZIMA šta se desilo! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

23.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković se hitno oglasio nakon što su se pojavile fotografije Lune Đogani sa drugim dečkom!

MILJKOVIĆ UHVATIO LUNU SA DRUGIM MOMKOM NA DELU: Marko morao HITNO da se oglasi, objavio ŠOK FOTKU sa DOKAZIMA šta se desilo! (GALERIJA)

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Bivša zadrugarka Luna Đogani sa suprugom Markom Miljković se našla na jednom privatnom veselju. Međutim, u jednom trenutku došlo je do zapleta situacije, te je Marko uhvatio Lunu sa drugim momkom na delu. 

Naime, Marko Miljković je objavio fotografiju Lune sa drugim dečkom, a potom se hitno oglasio:

- Luna našla drugog! Ali ipak više voli mene - našalio se Marko Miljković na Instagramu. 

Inače, u porodici Miljković nedavno se desio poseban dan jer njihova mezimica Mija slavi svoj treći rodjendan. Ponosni otac Marko Miljković prvi je javno čestitao svojoj mezimici putem društvene mreže Instagram, uz predivnu sliku Mije u crvenoj haljinici od tila sa rajfom na glavi. Na slici se vidi kako slavljenica sa osmehom na licu pozira, a Marko je uz sliku napisao emotivnu poruku: "Moja mala curica napunila 3 godine".

Podsetimo, Marko Miljković je nedavno bio u centru pažnje javnosti zbog incidenta koji se dogodio sa komšijom. Naime, prijavile su ga komšije jer je navodno gađao njihovu terasu jajima. Nakon ovog incidenta, Marko se povukao iz javnosti, dok se njegova partnerka Luna kratko udaljila iz medijske pažnje. Uprkos ovom incidentu, danas je poseban dan za porodicu Miljković, a Mija uživa u svom trećem rodjendanu okružena ljubavlju i pažnjom svojih najbližih.

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Podsećanja radi, Marko se nakon incidenta oglasio na svom Jutjub kanalu.

- Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Mislim da ni s jedne strane nikome ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu nikada više da dovedem u ovu situaciju - poručio je Miljković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

23.06.2024 21:59

Hahaha, sale se.