NAŠ RIJALITI UČESNIK TELO MRTVE MAJKE DRŽI U HLADNJAČI: Za njenu sahranu deli POZIVNICE, dok ona TRUNE već 10 DANA! Da se NAJEŽIŠ

Autor:

Zabava

11.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon porodične tragedije, isplivali šokantni detalji o Zmaju od Šipova!

NAŠ RIJALITI UČESNIK TELO MRTVE MAJKE DRŽI U HLADNJAČI: Za njenu sahranu deli POZIVNICE, dok ona TRUNE već 10 DANA! Da se NAJEŽIŠ

Foto: printscreen/TV Happy

Nekadašnji popularni rijaliti igrač Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, nedavno je doživeo tešku porodičnu tragediju. Naime, pre oko deset dana, Zmaj je izgubio majku, Boju Grahovac, koja je preminula u 91. godni, a sahrana još uvek nije održana. Međutim, kako su se pojavile nove informacije, telo preminule žene već deset dana leži u hladnjači, što je izazvalo različite reakcije u javnosti.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Zmaj od Šipova bio je učesnik rijalitija "Parovi"

Naime, zaposleni u pogrebnom društvu potvrdili su da je telo preminule već neko vreme u hladnjači, te da je planirano da se u subotu konačno održi sahrana. Ova vest je izazvala buru reakcija, a meštani Šipova su se oglasili tvrdeći da bivši rijaliti učesnik od sahrane pravi medijsku senzaciju. Navodno, postoji sumnja da Grahovac želi da na sahranu dovede veliki broj sveštenika, kao i da već danima vežba govor koji je spremio za ovaj tužni događaj.

- Telo je tu već neko vreme, a u subotu je planirano da se dođe po nju i da je sahrane - rekli su iz pogrebnog preduzeća, prenosi Alo, te nastavljaju:

Republika

Foto: ATA Images

Zmaju od Šipova umrla majka

- Od svega hoće da napravi medijsku senzaciju. Telo drži danima kako bi, valjda, doveo veliki broj sveštenika na sahranu. Danima uvežbava govor koji je spremio, a čuli smo i da deli pozivnice za sahranu.

Podsećanja radi, Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, bio je jedan od najkontroverznijih učesnika rijalitija "Parovi". Publika ga pamti po uživanju u ženskom društvu i otvorenosti, koja je neretko prelazila granicu. Kako su mediji prenosili, u svom kraju, selu Šipovo, po kojem je i dobio nadimak, važio je za jednog od najbogatijih stočara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

14.07.2024 14:00

Nije bogatstvo u Stoci,nego u kolicini Mozga,a ova spodoba ga uopste nema.