NAŠ PEVAČ TRAŽI DA GA USPAVAJU! Ide hitno na EUTANAZIJU, ne može da se izbori sa DEMONIMA u svojoj glavi (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terapija i lekovi ga potpuno deformisali, preklinje da se njegove patnje konačno okončaju!

NAŠ PEVAČ TRAŽI DA GA USPAVAJU! Ide hitno na EUTANAZIJU, ne može da se izbori sa DEMONIMA u svojoj glavi (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović

Poznati pevač Bojan Tomović već neko vreme otvoreno govori o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, ističući teškoće s kojima se suočava. Nedavno je javnost potresla vest da je pevač pokušao da digne ruku na sebe, ali je spašen u poslednjem trenutku zahvaljujući brzoj intervenciji policije.

Ipak, on je sada otišao korak dalje i priznao da već neko vreme ima želju da okonča svoj život putem eutanazije u Holandiji, gde je ovaj postupak legalan.

- Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama najveći greh, ja biram ono što je legalno, a šta će me konačno osloboditi muka - navodi nekada popularna zvezda dvehiljaditih za Republiku.

Republika

Foto: republika

Bojan Tomović u bolnici

Tomović, koji se godinama bori sa bipolarnim poremećajem i posttraumatskim stresnim poremećajem, naglasio je da je iscrpljen i da više nema snage za bolničke tretmane i terapije.

- Živeti i boriti se sa bipolarnim i posttraumatskim poremećajem je jako iscrpljujuće, a ja više nemam snage čak ni za bolnicu, dosta mi je klinika i raznih bolnica, terapija i lekova koji su me deformisali u svakom smislu, tako da što se planova tiče, planiram da putujem i to baš do Holandije - kaže pevač za naš portal i ističe da konačno želi da pronađe mir i okonča svoje patnje.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

Podsećanja radi, pred pokušaj samoubistva, Bojan Tomović je ostavio oproštajno pismo, u kojem se izvinio svojoj porodici i zamolio ih da mu oproste, te da niko nije kriv zbog njegovog odlaska. Da zlo bude veće, Tomović je majci i bratu naložio i gde da ga sahrane, kada pronađu njegovo beživotno telo.

Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja - napisao je Tomović tada, a pripadnici policije i Hitne pomoći su ga spasili od smrti, nakon čega je hitno hospitalizovan.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading