BIVŠA ZADRUGARKA SE RAZGOLITILA ZA SVE PARE! Muškarci poludeli zbog ove fotke (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela kombinacija napravila je pravi dar-mar!

BIVŠA ZADRUGARKA SE RAZGOLITILA ZA SVE PARE! Muškarci poludeli zbog ove fotke (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mitar

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Dragana Mitar objavila je nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, a poze i odeća koju je na sebi imala posebno su se dopale jačem polu! Naime, Dragana je pozirala u beloj kombinaciji, dok je dekolte bio u prvom planu.

Inače na fotografijama koje objavljuje izgleda vrlo provokativno, pa tako ni ovo nije bio izuzetak.

Foto: Printscreen Instagram

Dragana Mitar

 

Inače, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja članica grupe "Models", Dragana Mitar, uskoro će stati na ludi kamen sa svojim novim izabranikom kojeg još uvek krije od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, iako njegovo lice i identitet ne želi da otkrije na fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežamna, njeno srce je, kako se sazanje, osvojio Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji već godinama živi i radi u Beogradu.

Foto: Printscreen Instagram

Dragana Mitar

 

 Milošević je poznat u svojim krugovima kao poštovan i uspešan biznismen. Pre veze sa Draganom, imao je neuspešan brak, ali izgleda da je sada pronašao pravu ljubav sa nekadašnjom rijaliti zvezdom. Kako navodi izvor upućen u njihov odnos za domaće medije, Dragana je "pala" na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete.

Podsećanja radi, Dragana Mitar nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj je njen dečko nežno ljubi, kako se tada pretpostavilo, u trudnički stomak. Ovo je izazvalo širenje glasina da je Dragana u drugom stanju, što je ona tada demantovala. Ipak, bivša zadrugarka radi na bebi, a planira da po drugi put stane na ludi kamen. Sa svojim izabranikom planira gala svadbu, a pripreme su već uveliko u toku.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading