PEVAČICA MALTRETIRALA OSOBLJE?! ISPLIVALI ŠOK-DETALJI O NJENOM PONAŠANJU! Fanovi širom sveta razočarani (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme, Dženifer Lopez je bila predmet različitih priča na društvenim mrežama, koje je prikazuju u dosad najneobičnijem svetlu.

PEVAČICA MALTRETIRALA OSOBLJE?! ISPLIVALI ŠOK-DETALJI O NJENOM PONAŠANJU! Fanovi širom sveta razočarani (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Poslednjih nedelja, javnost je sve više zainteresovana za brak pevačice Dženifer Lopez i Bena Afleka, sa spekulacijama o navodnim problemima koji potresaju njihov odnos. Nedavno su čak pokrenuli prodaju svoje vile za 60 miliona dolara, što je podstaklo još više glasina o mogućem kraju njihovog braka.

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez

 

U poslednje vreme, Dženifer Lopez je bila predmet različitih priča na društvenim mrežama, koje je prikazuju u dosad najneobičnijem svetlu. Naime, pojavile su se tvrdnje da pevačica ima pravilo da niko od osoblja ili pomoćnika ne sme da je pogleda u oči. Jedan od izvora je čak podelio iskustvo gde su radnici dobili stroga uputstva da izbegavaju kontakt očima sa Dženifer, tvrdeći da je ona "jako neprijatna".

Osim javnih spekulacija o njenom braku, nedavno je američka voditeljka iznela svoje mišljenje o Dženifer Lopez, nazivajući je "jako neprijatnom". Ovo izlaganje je samo dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za život i ponašanje ove poznate pevačice i glumice.

Foto: www.profimedia.rs

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

Inače, kada reč o nekretnini koju poseduje pevačica, novoizgrađena kuća ima 17 spavaćih soba, 30 kupatila i parking za 80 vozila. Dom ima "jedinstven zatvoren sportsk kompleks“ sa košarkaškim terenom, loptom, teretanom i bokserskim ringom. Tu su i sportski bar, ležaljke na otvorenom, bazen sa nultom ivicom i prostrani tereni, piše "Page six".

Dženifer Lopez je nedavno viđena u kupovini kuće sa prijateljem na Beverli Hilsu, dok je tata troje dece navodno boravio u odvojenom domu kod bivše supruge. Pored toga, Aflek je primećen bez venčanog prstena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading