DRAGANA MITAR PROGOVORILA O VEZI S OŽENJENIM MUŠKARCEM! Evo gde je grešila, ovo sebi nikad više neće da dozvoli! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica je naučila lekciju.

DRAGANA MITAR PROGOVORILA O VEZI S OŽENJENIM MUŠKARCEM! Evo gde je grešila, ovo sebi nikad više neće da dozvoli! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Dragana Mitar

Bivša rijaliti učesnica Dragana Mitar kaže da je odavno rešila da ne ulazi u bilo kakve veze sa oženjenim muškarcima, kao i da je to u prošlosti skupo koštalo. Ona tvrdi da je sada srećno zaljubljena, iako ljudi misle da se još uvek nije skrasila i da ne ma nikoga pored sebe.

Kad sam shvatila da u vezi sa zauzetima dolazi dosta problema, prestala sam da ulazim u takve odnose. Sad samo u obzir dolaze slobodni momci, mada sam već duže vreme u ozbiljnoj vezi i gledam svoja posla. Ne zanima me čak ni što se priča da sam sponzoruša. Ko se osvrće danas na tračeve! Sposobna sam da sve zaradim sama za sebe, a to što mi je partner poklonio auto od 30.000 evra, pa šta je tu problem? Da je sreće da svaka žena dobija takve poklone.

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar

 

Bivša modelsica je potom pričala i na temu nasilja, pa je sve žene posavetovala da se po svaku cenu sklone od nasilnika, makar zapale i uz dugove da se izvuku.

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar

 

- Znam šta je nasilje jer sam to i sama doživela na svojoj koži. Momak me je maltretirao, ali sam uspela da se izvučem iz tog pakla. Svakoj ženi bih rekla da se skloni od grubijana makar morala da pozajmi novac dok se ne snađe i opet stane na noge. To govorim za one koje misle da nemaju gde i da je jedino mesto gde mogu da ostanu pod istim krovom sa siledžijom. Rešenje uvek postoji, pitanje je samo koliko je neko spreman da trpi ili ne - rekla je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading